טרגדיה בברזיל: דיג'יי נהרג בקריסת במה

צעיר בן 30 מצא את מותו במהלך חגיגות פסטיבל מוזיקה בפורטו אלגרה • ההערכות הן כי הרוח החזקה גרמה לקריסה

"דיג'יי קאלב פרייטאס", או בשמו האמיתי קאלבי פרייטאס דה רוסה, בן 30 שהופיע בפסטיבל מוזיקה בברזיל נהרג לאחר שהבמה ששימשה לאמנים קרסה עליו. 

הטרגדיה הקשה התרחשה במהלך פסטיבל "סטורם אטמוספיר" שנחגג בימים האחרונים בפורטו אלגרה שבברזיל.  הדיג'יי הצעיר נפצע תחילה באורח קשה עם פגיעות בראשו, זמן קצר לאחר שהגיע לבית החולים המקומי הוא מת מפצעיו.

דובר הפסטיבל שהודיע כי יסייעו בכל הנדרש לחקירת המקרה הגיב לקריסת הבמה: "אנחנו הרוסים לחלוטין, איבדנו אמן חשוב וחבר יקר, זה פשוט אסון".

מספר מבלים ששהו בסמוך לבמה שקרסה נפצעו בדרגות פציעה שונות. על פי ההערכות, הבמה קרסה בעקבות תנאי מזג אוויר קשים עם רוחות חזקות ששררו באזור. המקרה התרחש אתמול, קצת אחרי השעה 2 בצהריים שעון מקומי.

על פי התקשורת המקומית, הפסטיבל קיבל את כל אישורי הבטיחות מהרשויות ופעל על פי חוק. סרטון של קריסת הבמה הופץ על ידי מבלים שנכחו במקום. דיג'יי קאלב פרייטאס הוא תושבו פורטו אלגרה, העיר שבה התקיים הפסטיבל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר