כספי במדי הווריורס // צילום: איי.פי

גולדן סטייט ניצחה, כספי בלט

הישראלי היה חלק חשוב בניצחון האלופה על דאלאס עם 17 נק' ו-11 ריב' • זה היה הניצחון ה-8 ברציפות של הווריורס • קווין דוראנט הוליך את הקלעים עם 36

כספי בעננים: למרות הסיכון בהצטרפות הקיץ לאלופת האן.בי.איי מושפעת הכוכבים, עומרי כספי ממשיך להפתיע והציג יכולת נהדרת הלילה במדיה של הגולדן סטייט, כשבלט בניצחון 97:112 על דאלאס עם 17 נקודות ו-11 ריבאונדים. 

הווריורס חסרו את סטף קרי הפצוע וגם את דריימונד גרין וזאזא פאצ'וליה. מי שיצא נשכר מרשימת הפצועים הארוכה הוא כספי שקיבל שוב את המפתחות מסטיב קר ופתח בחמישייה. 

גולדן סטייט לא הצליחה לברוח ליריבה החלשה מטקסס לאורך המחצית הראשונה שהסתיימה בשוויון 48:48. הרבע השלישי נותר צמוד והאלופה הצליחה להגדיל את היתרון רק לקראת סיומו כשעלתה לרבע הרביעי בהפרש מינימאלי של 73:80. הרבע האחרון היה כל כולו של סטיב קר ושחקניו, כאשר כספי היה חלק מרכזי מהבריחה של קבוצתו עם נקודות, אסיסטים וריבאונדים קריטיים, שהגדילו את ההפרש עד ל-17, שש דקות לסיום. הישראלי שקיבל את הקרדיט עד לסיום, הוסיף גם שתי אסיסטים ושני בלוקים ב-30 דקות, במשחק שבו קבוצתו רושמת ניצחון שמיני ברציפות. 

כספי רשם משחק שביעי עם 10 נקודות ומעלה ודאבל דאבל ראשון לעונה. קווין דוראנט הוליך את גולדן סטייט עם 36 נקודות, קליי תומפסון הוסיף 25 משלו. דירק נוביצקי הוליך את דאלאס עם 18 נקודות. 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...