"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ביתה של אלן דג׳נרס עומד בפני סכנת שריפה
מנחת הטוק שואו ספרה בטוויטר כי נאלצה לפנות את חיות המחמד שלה משום שביתה עלול לעלות בלהבות המשתוללות בקליפורניה
אלן דג'נרס | צילום: AP

ביתה של אלן דג׳נרס עומד בפני סכנת שריפה

מנחת הטוק שואו ספרה בטוויטר כי נאלצה לפנות את חיות המחמד שלה משום שביתה עלול לעלות בלהבות המשתוללות בקליפורניה

תרבות היום
, עודכן

שריפות ענק פשטו בימים האחרונים בקליפורניה, ארצות הברית וכילו עד כה 173 אלף דונם. בתים רבים של התושבים נמצאים תחת הסכנה שיישרפו בשעות הקרובות, בהם ביתה של אלן דג׳נרס. מנחת הטוק שואו חשפה בטוויטר כי אחוזת הפאר החדשה שלה ושל בת זוגה פורשיה דה רוסי, הממוקמת בעיר החוף הקטנה קרפינטריה בקליפורניה, עלולה לעלות בלהבות.

הבית שלנו נמצא תחת איום של שריפה. נאלצנו לפנות את חיות המחמד שלנו, כתבה אלן. אני מתפללת עבור כל חברי הקהילה שלנו ומודה ללוחמי האש המדהימים.

דג׳נרס ודה רוסי רכשו את בית החוף ששוויו עומד על 18.6 מיליון דולר רק לאחרונה, ועברו אליו בחודש אוקטובר.

הלהבות בקליפורניה // צילום: AFP

מלבד ביתה של דג׳נרס, בתים רבים של כוכבי הוליווד נמצאים תחת סכנה שישרפו, בהם הבתים של אופרה ווינפרי, ג׳ף ברידג׳ס, דרו ברימור ורוב לאו.

מדובר באחת מהשריפות הקשות שחוותה קליפורניה אי פעם שאילצה לפחות 200 אלף בני אדם להתפנות מבתיהם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...