"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האקרים גנבו ביטקוין בשווי 70 מיליון דולר
אתר העוסק בכריה ומסחר במטבע נפרץ ונגנבו ממנו כ-4,700 מטבעות • גורם בחברה: "התקרית דווחה לרשויות החוק" • האירוע התרחש בזמן שהמטבע הגיעו לשיאו והיה שווה כ-17,000 דולר
ביטקוין | צילום: רויטרס

האקרים גנבו ביטקוין בשווי 70 מיליון דולר

אתר העוסק בכריה ומסחר במטבע נפרץ ונגנבו ממנו כ-4,700 מטבעות • גורם בחברה: "התקרית דווחה לרשויות החוק" • האירוע התרחש בזמן שהמטבע הגיעו לשיאו והיה שווה כ-17,000 דולר

מערכת היום
, עודכן

ביטקוין בשווי של כמעט 70 מיליון דולר נגנבו אתמול (חמישי) מאתר בשם Nicehacsh, המשמש לכריה ומסחרבמטבע. הגניבה נעשתה באמצעות פריצה למערכת האבטחה של השרת, ממנו נגנבו כ-4,700 מטבעות ביטקוין.

הפריצה נעשתה ביום בוזינק שווי המטבעוהגיע לשיא של כ-17,000 דולר ליחידה. זאת לאחר שיממה קודם לכם היה שווה "רק" 12,000 דולר. גורם בחברה ממנה, נגנבו המטבעות, פרסם בפייסבוק: "זה מאוד מדאיג ואנחנו עובדים קשה כדי לתקן את העניין, אנחנו מקווים שזה ייפתר בימים הקרובים".

החברה הודיעה על עצירת ההפעילות ל-24 השעות הקרובות. "הדבר מעורר דאגה עמוקה ואנחנו עובדים קשה כדי לתקן את העניין בימים הקרובים", נכתב בהודעת החברה. "בנוסף לביצוע החקירה שלנו התקרית דווחה לרשויות הרלוונטיות ולגורמי אכיפת החוק".

אנדרג' פי סקראבה, גורם בכיר בחברה, אישר את הדברים ואמר כי "כ-4,700 מטבעות נגנבו מארנק ביטקוין. ארנקי ביטקוין, כמו חשבונות בנקים רגילים ומוכרים הם מטרה ברורה של האקרים ברחבי העולם. זאת הייתה תקיפה מאוד מקצועית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...