"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מהו הערך המוסף של דלתות פנים ?
אנחנו פוגשים אותן בכל מקום; בבית העסק, במשרד, במבנים ציבוריים ובבית – דלתות פנים נמצאות בכל פינה אליה נפנה, ויש בהן הרבה יותר מאשר נראה לעין. הן מפרידות בין חללי המבנה, מתפקדות כסימני התמצאות בחלל המבנה (לדוגמא סימון משרדים, חדרי נוחיות, נקודות חשובות אחרות), ולא פעם מעידות גם על אופי המקום ובעל הבית
צילום: //

מהו הערך המוסף של דלתות פנים ?

אנחנו פוגשים אותן בכל מקום; בבית העסק, במשרד, במבנים ציבוריים ובבית – דלתות פנים נמצאות בכל פינה אליה נפנה, ויש בהן הרבה יותר מאשר נראה לעין. הן מפרידות בין חללי המבנה, מתפקדות כסימני התמצאות בחלל המבנה (לדוגמא סימון משרדים, חדרי נוחיות, נקודות חשובות אחרות), ולא פעם מעידות גם על אופי המקום ובעל הבית

, עודכן

בשיתוף ברק רום

אמנם נראה כי בחירת דלתות הינה דבר של מה בכך, אך אם להיות כנים, האמת היא שבחירתדלתות פניםכיום אינה משימה פשוטה. כבר לא מדובר בפיסות מתכת או עץ המפרידות בין חללים, יחד עם הטכנולוגיה ההולכת ומתפתחת, כך גם מצטברות דרישות רבות יותר מהדלתות שנציב בתוך חלל המבנה שברשותנו. מה הופך אותן לחשובות כל כך? ומהי הטכנולוגיה החדישה עליה מדובר?

דלתות פנים המאזנות בין יוקרה לטכנולוגיה

אם קיים חומר גלם אחד בעולם הדלתות שהפך פופולארי בקרב חברות רבות, הרי שזהו הפולימר. החומר מורכב מחומרים המשלבים סיבי עץ, חומרים תרמו-פלסטיים וכן חומרי מילוי שונים. השילוב של כל אלו יחד יוצר תרכובת חזקה, עמידה ויציבה לאורך זמן אשר לה תכונות יעילות נוספות:

  • עמידות -אחד היתרונות הגדולים שלדלתות פולימרהוא נושא העמידות בפני לחות, מים ואש. מסיבה זו בתי אב ובתי עסק רבים יעדיפו להתקין דלתות מסוג זה, וכך להימנע מרטיבויות (אין דבר מרגיז יותר מהמלחמה להסרת כתמי קפה מהדלת שלנו). כמובן, כל אדם יעדיף להעניק לעצמו ולשאר באי הבית, או בית העסק תחושת בטיחות עד כמה שניתן.
  • גמישות -הפולימר הוא חומר גמיש המאפשר עבודה מהירה וקלה יותר. בשל כך, אנשי מקצוע יעדיפו לעבוד עם החומר הנ”ל, מאשר חומרים אחרים.
  • חוזק -העמידות והגמישות של הפולימר, הופכים אותו לחומר חזק לאורך זמן. הזכרנו עמידות בפני מים ואש, זה הזמן לציין שבמידה וחלילה מעדתם בקרבת הדלת, אל חשש - החומר עמיד גם בפני מכות, ובנוסף מספק הגנה בפני מזיקים.

פותחים לכם דלת לעתיד מתקדם יותר!

נאמר שכאשר הטכנולוגיה נותנת לכם - אל תהססו לקחת. כאשר קיימת האפשרות להתקדם ולהקל על עצמכם בתחומים שונים בחייכם, זה הזמן להיענות להצעה. כפי שנכתב לעיל, הפולימר הוא חומר נפלא המתאים לכל דלתות הפנים השונות, כוללדלתות הזזהאם בהן חפצתם. ההבדל בינן לבין דלתות רגילות הוא העובדה שהן מחליקות לתוך הקיר, כך שתוכלו לשים סוף לחריקות. בנוסף תגלו שחלל החדר בו הוצבה הדלת גדול יותר, מכיוון שפעולת הפתיחה והסגירה שלה אינה תופסת מקום. האפשרויות הן אין סופיות - ולכם נשאר רק לבחור!

כבר מעל ל-30 שנה שקבוצת טובול פועלת בשוק הישראלי בתחומי הייבוא, השיווק וההפצה של חומרי בניין וקרמיקה. מותג ROCKSTONE המשווק על ידם, מוכיח כי האפשרות לאזן בין יוקרה לטכנולוגיה נמצאת בהישג יד. תוכלו למצואדלתות פנים במבצעהמתאים לכל כיס, כאשר המותג נמכר בשלוש סדרות שונות, לכל אחת אופי שונה והיצע דלתות אחר מקודמתה: Basic, Elegant, Premium. בואו לצעוד דרך הדלתות המתקדמות ביותר, לעתיד מתקדם יותר!

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...