"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קיבלה מאביה פרחים ומכתב – חמש שנים לאחר שהוא מת
זר הפרחים שקיבלה ליום ההולדת // צילום: חשבון הטוויטר של ביילס סלרס

קיבלה מאביה פרחים ומכתב – חמש שנים לאחר שהוא מת

מערכת היום
, עודכן

מאז מותו של אביה מקבלת ביילי סלרס מטנסי ליום הולדתה זר פרחים ומכתב ממנו. מדובר בזרים שנקנו מראש כדי שיגיעו אליה בכל שנה. ביום שישי האחרון הגיעה סלרס לגיל 21 וקיבלה את זר הפרחים הסגול האחרון שהוכן עבורה.

"אבא שלי נפטר מסרטן כשהייתי בת 16, ולפני שהוא מת הוא שילם על פרחים שאקבל כל שנה ביום ההולדת שלי. ליום הולדתי ה-21 קיבלתי את הפרחים האחרונים ממנו. מתגעגעת אליך כל כך אבא", כתבה סלרס בחשבון הטוויטר שלה והוסיפה תמונות של הפרחים והמכתב.

סלרס ואביה // תרגום: חשבון הטוויטר של ביילי סלרס

"זהו המכתב האחרון שלי אלייך, עד שניפגש שוב. אני לא רוצה שתזילי דמעה נוספת עבורי כי אני במקום טוב יותר. את תמיד תהיי הדבר היקר יקר עבורי", כתב אביה. "אני רוצה שתמיד תכבדי את אמא שלי ותישארי נאנמה לעצמך. תהיי שמחה ותחיי את החיים במלואם. אהיה איתך תמיד בכל אבן דרך, רק תסתכלי מסביב ואהיה שם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...