"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הצוללת הארגנטינאית הנעדרת שידרה אותות
הצי הארגנטינאי מסתייע בחברה אמריקנית כדי לאתר את הצוללת ואת עשרות אנשי הצוות שנעלמו מזה שלושה ימים • מדינות זרות ונאס"א הציעו לעזור באיתור כלי השיט
הצוללת הארגנטינאית הנעדרת // צילום: אי.פי

הצוללת הארגנטינאית הנעדרת שידרה אותות

הצי הארגנטינאי מסתייע בחברה אמריקנית כדי לאתר את הצוללת ואת עשרות אנשי הצוות שנעלמו מזה שלושה ימים • מדינות זרות ונאס"א הציעו לעזור באיתור כלי השיט

ארז לין
, עודכן

הצבאהארגנטינאימפגין אופטימיות זהירה בנוגע לגורל 44 חברי צוות הצוללת שנעלמה לפני שלושה ימים: משרד ההגנה הארגנטינאי הודיע כי צוות סיפוןהצוללתניסה ליצור קשר עם בסיסו שבע פעמים.

צילום: רויטרס

קריאות המצוקה ששידרה הצוללת התקבלו ביום שבת האחרון בשעות הצהריים ואחר הצהריים, כך מסר משרד ההגנה הארגנטינאי לערוץ CNN. מאז לא נוצר קשר עם צוות הצוללת. הצי הארגנטינאי מסר כי הם עובדים עם חברה אמריקנית המתמחה בתקשורת לוויינית על מנת לאתר את מיקום הצוללת שנעלמה לפני כשלושה ימים.

בתוך כך, הנשיא מאוריסיו מאקרי אמר כי הוא משתמש בכל המשאבים של ארצו, והן של מדינות אחרות, כדי למצות את אפיקי החיפוש אחר הצוללת סאן חואן.

אפילו בריטניה, שלה יריבות ארוכת שנים עם המדינה הדרום אמריקנית, הציעה לעזור בחיפושים באיזור, וגם סוכנות החלל האמריקנית נאס"א שלחה מטוס מחקר מיוחד כדי לעזור.

הצוללת נעלמה כ־430 ק"מ מחופי ארגנטינה, לאחר סיום משימה שגרתית כשהיא בדרכה אל בסיסה מדרום לבירה בואנוס איירס. האפיפיור פרנציסקוס, ארגנטינאי בעצמו, אמר אתמול כי הוא "שולח את תפילותיו החזקות" לשלומם של אנשי הצוות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...