"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האולטימטום שהציבה "וונדר וומן" - חסר טעם
ההכרזה של הכוכבת הישראלית כי היא לא תשתתף בסרט בו מעורב הבמאי ברט ראטנר, שהואשם בהטרדה מינית, ככל הנראה לא רלוונטית • זאת מכיוון שההסכם בין ראטנר לאולפני האחים וורנר צפוי להסתיים באביב 2018 והסרט "וונדרוומן 2" יצא רק יותר משנה לאחר מכן
גל גדות // צילום: אי. פי

האולטימטום שהציבה "וונדר וומן" - חסר טעם

ההכרזה של הכוכבת הישראלית כי היא לא תשתתף בסרט בו מעורב הבמאי ברט ראטנר, שהואשם בהטרדה מינית, ככל הנראה לא רלוונטית • זאת מכיוון שההסכם בין ראטנר לאולפני האחים וורנר צפוי להסתיים באביב 2018 והסרט "וונדרוומן 2" יצא רק יותר משנה לאחר מכן

מערכת היום
, עודכן

האולטימטום שהציבה הכוכבת גל גדות, כי תסרב להשתתף בסרט אם הבמאי ברט ראטנר יהיה מעורב בהפקתו, ככל הנראה חסר טעם. זאת מכיוון שההסכם הכלכלי בין חברת האחים וורנר לחברת ההפקה של ראטנר יסתיים לפני צאת הסרט ולא אמור לכלול את מימון הפקתו.

חברת RatPac-Dune, בבעלות הבמאי ראטנר חתומה על הסכם עם האחים וורנר שצפוי להסתיים באביב 2018. כתוצאה מכך, הסרט "וונדרוומן 2", שצפוי לצאת בחודש נובמבר 2019, לא נכלל בו.

הכוכבת הודיעה השבוע שלא תשתתף בסרט עקב ההאשמות בהטרדה מינית נגד ברט ראטנר. לטענתה היא אינה מעוניינת להשתתף בסרט אשר רווחיו יגיעו לאדם המואשם בהתנהגות לא נאותה. חברת ההפקה של ראטנר היתה בין המממנות של הסרט הראשון בסדרת "וונדרוומן", שגרף כ־800 מיליון דולר ברחבי העולם.

בשבוע שעבר הודיעה חברת וורנר כי היא מנתקת את כל קשריה עם ראטנר, לאחר שמספר שחקניות האשימו אותו בהטרדה מינית. ראטנר הכחיש את הדברים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...