לאחר הדרמה שהתחוללה בעולם בעקבות הגילוי שחל שינוי ברכיבי המוצר של נוטלה, התייחסה החברה גם לשינוי במוצר בישראל. מחברת פררו נמסר "השינוי האחרון שערכנו היה מינורי בלבד. באופן ספציפי בישראל, תכולת אגוזי הלוז, הקקאו, הסוכר ושמן הדקלים נשארו ללא שינוי.
השינוי המינורי הוא למעשה החלפה של אבקת חלבון מי גבינה - 2.1 גרם מתוך 100 גרם מוצר כולל - בכמות שוות ערך של אבקת חלב, מ־6.6% ל־8.7% מהמוצר. החלפה זו מאפשרת לנו לשפר את איכות החלב הכוללת ולהבטיח אחידות בטעם לאורך זמן. למעשה, זה הכל. המתכון שלנו מכיל שבעה רכיבים פשוטים, ללא צבעי מאכל או חומרים משמרים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו