"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האח של ציפי: אני עם הליכוד
אלי לבני, האח של ציפי, נפגש אתמול עם יריבה הגדול - בנימין נתניהו • הוא גם לא מתרגש מקמפיין הבחירות השלילי שהשיקה מפלגת קדימה נגד יו"ר הליכוד
צילום: מורן מעיין/ג'יני // אלי לבני. יצביע ליכוד

האח של ציפי: אני עם הליכוד

אלי לבני, האח של ציפי, נפגש אתמול עם יריבה הגדול - בנימין נתניהו • הוא גם לא מתרגש מקמפיין הבחירות השלילי שהשיקה מפלגת קדימה נגד יו"ר הליכוד

שלמה צזנה
, עודכן

הפתעה מכיוון בלתי צפוי: אלי לבני, אחיה של המועמדת לראשות הממשלה, יו"ר קדימה, שרת החוץ ציפי לבני, נפגש אתמול במצודת זאב בתל אביב עם יריבה הגדול ביותר של אחותו - יו"ר הליכוד, ח"כ בנימין נתניהו.

לבני, לשעבר איש תנועת הליכוד שעבר לקדימה, שב לאחרונה למפלגה שבה צמח - המפלגה שהיום מובילה קמפיין בחירות שלילי נגד אחותו תחת הסיסמה "זה גדול עליה".

בבחירות האחרונות בקדימה דווקא סייע לבני לאחותו בהתמודדותה מול שאול מופז על ראשות המפלגה, אלא שמאז השתנו פני הדברים ונראה כי הנאמנות האידיאולוגית גברה על הנאמנות המשפחתית.

בחדשות ערוץ 2 אמר לבני כי הוא לא מציע להתרגש מהקמפיין הנגטיבי של קדימה נגד נתניהו: "מה שקורה היום מזכיר לי קצת את הבחירות בשנת 77', כשהזהירו את המדינה מה יקרה אם בגין יעלה לשלטון".

בתוך כך אמר אמש משה (בוגי) יעלון, המתמודד ברשימת הליכוד לכנסת, ב"כנס ירושלים" כי "דרושה מנהיגות אחרת לישראל שתפעל על פי אסטרטגיה חדשה ולאורו של חזון ברור למדינת ישראל".

בדבריו בנאום הפתיחה של הכנס אמר יעלון כי "תנאי הכרחי לכל מנהיגות הוא קיומו של אמון במנהיג, אמון ערכי ואמון מקצועי, וקיומו של חזון. כשאין חזון המנהיגות איננה מובילה אלא מובלת על פי סקרים, מתמרנת על פי לחצים, לא על פי מצפן אלא לפי שבשבת הרוחות".

יעלון הוסיף כי "המנהיגות כיום חושבת בדפוסים הישנים של פתרונות חד-צדדיים, של ניסיונות שנכשלו. ב-15 השנים האחרונות אני מזהה קיבעון מחשבתי ומנהיגות מטשטשת. אני חוזר ואומר: משחר הציונות עוד לא קמה ההנהגה הפלשתינית שהיתה מוכנה להכיר בזכותנו למדינה יהודית עצמאית".

shlomot@israelhayom.co.il

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...