"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לבורסת טורונטו בקנדה דרושות: חברות ישראליות
בכירים בבורסה הגיעו לארץ • נציג המשלחת: "אחד המקומות המוצלחים להתחיל בהם, יש כאן המון רעיונות"
רוברט פיטרמן, מנציגי המשלחת

לבורסת טורונטו בקנדה דרושות: חברות ישראליות

בכירים בבורסה הגיעו לארץ • נציג המשלחת: "אחד המקומות המוצלחים להתחיל בהם, יש כאן המון רעיונות"

אריאל גביש
, עודכן

משלחת של קבוצת TMX, הבעלים של שתי הבורסות הגדולות של טורונטו, הגיעה לישראל במסגרת כנס JOURNEY של פירמת הייעוץ וראיית החשבון ארנסט אנד יאנג. הבורסה הקנדית מקיימת סדרת פגישות עם חברות ישראליות כדי לשכנען להיסחר בבורסות השונות של טורונטו.

רוברט פיטרמן, אחד מנציגי המשלחת וסגן נשיא פיתוח עסקי של TMX, הסביר ל"ישראל היום" מדוע דווקא ישראל: "אם מסתכלים על תחום פיתוח טכנולוגיות, אז ישראל וקליפורניה הן בראש הרשימה. שיווק מוצרים עתירי טכנולוגיה הוא תחום מתפתח בקנדה, ואם אנו מדברים על למצוא חברות חדשות, אז ישראל היא אחד המקומות היותר מוצלחים להתחיל בהם. יש כאן המון רעיונות ורעיונות מביאים השקעות בנקאיות".

כבר כיום נסחרות ב־TSX וב־TSXV שש חברות ישראליות בהיקף שוק כולל של 2.5 מיליארד דולרים קנדיים, ובהן "גזית גלוב" שנסחרת גם בת"א ובניו יורק ו־"Siyata Mobile", יצרנית מערכות תקשורת לרכב שהנפיקה בטורונטו. שאלנו את פיטרמן מה יגרום לחברה לגייס בבורסה במקום בשוק הפרטי והוא ציין שני יתרונות עיקריים: "הון מנייתי הוא מה שמאפשר לך לגדול, לרכוש חברות נוספות ולהגדיל את מספר העובדים; למדנו שכסף נזיל וביטחון תעסוקתי זה דבר שמרגיע את העובדים. דבר שני, ברגע שהקמת חברה ציבורית היא צוברת מומנטום, זוכה לכיסוי תקשורתי, ואלה משמשים מנוף לגיוס כספים מהיר".

קבוצת TMX מפעילה כעשר בורסות בקנדה והיא גם הבעלים של שתי הבורסות הבכירות במדינה: TSX, של טורונטו, ו־TSXV, האחות הקטנה המתמקדת בחברות יזמיות. לדברי פיטרמן, "רשומות אצלנו יותר מ־400 חברות היי־טק והעניין בהן גובר. זהו גם המסר שאנחנו משדרים כאן בישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...