מודעת העיתון // מודעת העיתון

ל"ניו יורק טיימס" דרוש: עיתונאי שיבקר ב־52 מדינות

מי שייבחר, יקבל משכורת כדי לבקר בכל האתרים ברשימת העיתון במשך שנה שלמה • הוא/היא יבלו 52 שבועות בטיול תמידי

כמדי שנה מפרסם ה"ניו יורק טיימס" את רשימת "52 המקומות שיש לבקר בהם". אך השנה העיתון יצא מגדרו כדי להבהיר כי לא מדובר בהמלצה בלבד: העיתון פרסם הודעת דרושים רשמית עבור אדם שיהיה מוכן לעבוד (לפחות באופן רשמי) בבדיקת הרשימה. 

מי שייבחר, יקבל משכורת כדי לבקר בכל האתרים במשך שנה שלמה. הוא/היא יבלו 52 שבועות בטיול תמידי, כאשר בכל שבוע יחליפו יעד.

"על המועמד/ת להיות עם דרכון משומש היטב, עם יכולת לזקק את המהות של כל מקום חדש ולספר סיפור מעניין על אותו המקום באמצעות מילים ותמונות", נכתב בהודעת הדרושים, "המועמד האידיאלי הוא אדם שהוא סטודנט תמידי של החיים, אדם שיודע לתעד באופן מתוחכם את ההוויה של העולם", נכתב. כמו כן, יש צורך ברקע עיתונאי, שליטה מלאה באנגלית והבנה גדולה בתחום הדיגיטלי והרשתות החברתיות. "ידע בשפות נוספות הוא יתרון," נאמר. 

בין המקומות שאליהם ישלח העיתון את הזוכה המאושר/ת: קנדה, מדבר אטקמה בצ'ילה, הודו, מדינת ויומינג בארה"ב, מדגסקר וארגנטינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...