0:4 ליונייטד על אברטון
וויין רוני הוחלף בפיגור 1:0 אבל ראה מהספסל את קבוצתו מובסת • ארסנל היתה עדיפה על צ'לסי ב־0:0 בסטמפורד ברידג
כשוויין רוני הוחלף בדקה ה־82 במשחק החזרה שלו לאולד טראפורד כשחקנה של אברטון, 13 שנים אחרי, הוא יכול היה לסכם את החוויה כמכובדת ומרגשת. מלך שערי יונייטד בפרמייר ליג זכה לתשואות מהקהל, לחץ את ידו של ז'וזה מוריניו וראה את קבוצתו נלחמת ומפגרת רק 1:0 (משער אדיר ונדיר של אנטוניו ולנסיה בדקה החמישית).
אלא ששמונה הדקות שהגיעו אחר כך הפכו את הערב לסיוט עבור הטופיז. הנריק מיקיטריאן, רומולו לוקאקו (מול האקסית) ואנטוני מרסיאל בפנדל השלימו תבוסה 0:4, שהחזירה את מנצ'סטר יונייטד לראש הטבלה והעמיקה את הצרות של אברטון.
ההחתמות שעשה הקיץ רונאלד קומאן, החל מרוני ועד לג'ורדן פיקפורד, מייקל קין וגילפי סיגורדסון יצרו ציפיות רבות, אולם אחרי חמישה מחזורים הקבוצה מליברפול נמצאת מתחת לקו האדום עם ארבע נקודות, וגם בליגה האירופית חטפה מהלומה ביום חמישי מול אטאלנטה.
ארסן ונגר הבטיח שיישם את המסקנות מהתבוסה 0:4 באנפילד בחודש שעבר, ועל פי משחק ה־0:0 של ארסנל אתמול בסטמפורד ברידג' זה אכן קרה. התותחנים עמדו מצוין מול צ'לסי במגרש שבו הפסידו בחמש השנים האחרונות. מנגד, רצף ארבעת הניצחונות של האלופה נעצר במשחק שבו היתה פחות טובה. דויד לואיז הורחק לקראת הסיום.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
