"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"שום דבר אצלנו לא מקרי"
מאמן הפועל חיפה ניר קלינגר התייחס להצלחה של הקבוצה לפני בני יהודה בשבת: "מסוגלים לנצח" • על מצב הנבחרת: "המערכת מסביב לא עובדת נכון" • בן בסט: "הקבוצה הזו יכולה להגיע רחוק"
צילום: אלן שיבר // קלינגר. "הכל כבר היה סגור לגבי דור פרץ"

"שום דבר אצלנו לא מקרי"

מאמן הפועל חיפה ניר קלינגר התייחס להצלחה של הקבוצה לפני בני יהודה בשבת: "מסוגלים לנצח" • על מצב הנבחרת: "המערכת מסביב לא עובדת נכון" • בן בסט: "הקבוצה הזו יכולה להגיע רחוק"

ליאב נחמני
, עודכן

הפועל חיפה תארח ביום שבת את בני יהודה אחרי פתיחת העונה הטובה ביותר מאז שאז עונת 2010/11 עם שני ניצחונות בשני מחזורי הפתיחה. כמו אז, גם הפעם, הכתומים היו אלה ששיחקו מול הפועל חיפה. אז, חיפה הצליחה לנצח 0:2 ורשמו ניצחון שלישי מצמד של הקשר גל אראל, שהצטרף אתמול לקבוצה של ניר קלינגר וחזר למועדון נעוריו.

האדומים מקרית חיים ערכו הבוקר (רביעי) מסיבת עיתונאים לקראת ההתמודדות מול הקבוצה של יוסי אבוקסיס בשבת הקרובה וקלינגר התייחס לציפיות שעלו ואמר: "אין לי ספק שחובת ההוכחה עלינו היא תמידית. מקרי? שום דבר אצלנו לא מקרי. זה תהליך אבל הוא לא מבטיח שום דבר, המשך בקצב הזה. מצד שני יש תקוות שאנחנו כן מסוגלים לנצח. הקבוצה מרגישה טוב אבל בד בבד מאוד זהירה וצנועה. זה שפתחנו את העונה חזק יכול לתת לנו כלים בכל מה שקשור לביטחון של השחקנים והצוות, וכמובן תמיכה של הקהל. בני יהודה היא אחת הקבוצה הטובות בליגה ובחלון ההעברות הם עשו רכש משמעותי".

על חברו יוסי אבוקסיס, שזוכה להערכה רבה על עבודתו בשכונת התקווה אמר קלינגר: "אני מסכים שיוסי עושה עבודה מצויינת. גם בסכנין היה כך וגם בבני יהודה. אבל אנחנו מתעסקים בהפועל חיפה. לנו חשוב להציג את מה שהצגנו במשחק וחצי הראשונים, קבוצה "רעה" שהאוהד יושב ביציע ויודע שיראה לחימה במשך 90 דקות. שחקן שלא ייתן את המאה אחוז שלו בהגנה, לחץ, תיקולים, לא ישחק. זו דרישה לגיטימית.

על הקמפיין למשרת מאמן הנבחרת הבא אמר: "אני פחות מתעסק בקמפיין תקשורתי למאמן הנבחרת. זה לא מעניין אותי, כל כולי בהפועל חיפה. לנבחרת יש מאמן, מאמן טוב, ולא נעשה קמפיינים לאף אחד. אני מאוד רוצה להצליח במועדון הנפלא הזה. אני מרגיש פה טוב ורוצה להביא את הקבוצה הזאת הכי גבוה שאפשר".

למרות זאת, קלינגר לדבר מעט על ענייני הנבחרת כאשר התחושה שלו היא שהשחקנים כיום הרבה פחות מחוייבים מאשר בתקופתו כשחקן. "אני יודע שזה עניין של תפיסה וגישה" אמר קלינגר, שהיה קפטן הנבחרת, "המערכת מסביב לא עובדת נכון, לא המאמן, לא השחקנים, לא היו"ר. יש בעיה בתפיסה של השחקן הישראלי. בתקופה שלי היו 15 שחקני נבחרת במשך שש שנים רצוף, כל הזמן ראית את אותם שחקנים. מהמשחק הראשון מול איטליה עד אתמול היו שני שחקנים בהרכב וזה אומר הכל".

קלינגר. "בני יהודה היא אחת הקבוצות הטובות בליגה" '// צילום: אודי ציטיאט

לסיכום דיבר המאמן האדום על סיפור הקשר דור פרץ, שאותו הוא רצה מאוד אך בסופו של דבר מכבי ת"א לא שחררה אותו. "הכל היה סגור וידוע עד אתמול בשעה 12:00", הפתיע קלינגר: "דור פרץ אמור היה להגיע אלינו אבל בסופו של דבר מכבי ת"א התחרטו. דור פרץ הוא השחקן שרצינו. מצד שני, צירופו של גל אראל לא קשור. הכל היה סגור, שיתוף הפעולה מול מכבי ת"א היה מצוין ואם לא הסתדר עכשיו אז בינואר אנחנו מחכים לו".

החלוץ עדן בן בסט הוסיף על חזרתו של גל אראל לקבוצה: "מאחלים לגל בהצלחה, הוא חבר של הרבה שחקנים, גדל פה. מבחינה מקצועית, זה צריך לשאול את ניר. אני באופן אישי חושב שהוא שחקן טוב, תוספת לחדר ההלבשה"

על הציפיות שעלו אמר בן בסט: "גם בתחילת השנה אמרנו שנבנתה פה קבוצה טובה אבל התחילו לדבר אחרת אחרי שניים-שלושה משחקים בגביע הטוטו. ואז שני מחזורים ראשונים בליגה ושוב מדברים הפוך".

על היריבה בשבת, בני יהודה אמר קפטן הקבוצה: "הם יריבה חזקה מאוד. אם נעשה טעות באמצע ניענש. יש לנו את כל הכבוד אליהם אבל אנחנו לא פחות חזקים ורוצים לנצח כדי לעשות פה משהו שונה. 9 נקודות יתנו לנו אוויר לעתיד.

לא מעט דובר על החלק הקדמי של בני יהודה, אך כשבן בסט נשאל אם לקבוצה שלו יש את אחד החלקים הקדמיים הטובים בארץ הוא ענה מיד: "ללא ספק. יש לנו גם על הספסל שחקנים טובים ויש תחרות על ההרכב. השחקנים כאן עשו דבר או שניים אבל הם רוצים להוכיח ושבעתיד עושים דברים טובים. הכי חשוב הרעב הזה. הקבוצה הזו יכולה להגיע רחוק".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...