הכל טרי בגלידריית קרם // צילום: עידית בן עוליאל // הכל טרי בגלידריית קרם // צילום: עידית בן עוליאל

קרם דה לה קרם: הגלידה הטרייה בעיר

גלידה ללא סוכרים מעובדים וחומרים משמרים? יש דבר כזה • תכירו את גלידריית קרם שתגרום לכם להתפנק ללא רגשי חרטה

גלידריית קרם, כשמה כן היא, היא המקום לאכול קרם גלידה קטיפתי ומענג. הגלידה המוקפדת והטריה נעשית במקום בכמויות קטנות ומדודות ומתערבבת לה במכונה המשוכללת של Carpigiani שהיא בעצם חלק מדלפק המכירה.

צילום: משה בן שמחון

הגלידה האיטלקית המסורתית מיוצרת על פי מתכונים ייחודים של המקום, ללא חומרים משמרים וסוכרים מעובדים, הכל טבעי וטרי.

4 טעמים בלבד מציעים בקרם, אך כל טעם הוא הוט קוטור: שוקולד 80% מוצקי קקאו משוקולד ולרונה, וניל אמיתי עשוי ממקלות וניל, פיסטוק וסורבה עונתי משתנה.

ויש גם תוספות מפנקות מחומרים טבעיים בלבד // צילום: עידית בן עוליאל

בנוסף, הקונספט המפתה של המקום מציג שילוב בין הגלידה לקינוחי הבייקרי ולפיכך, ניתן למצוא בתפריט שילובים כמו: גלידת פיסטוק עם פיסטוקים מסוכרים וטארטלט מרנג לימון – 28 ₪, גלידת וניל עם שטרודל בננות חם של הקופי בר ורוטב טופי קרמל – 28 ₪, גלידת וניל עם פאי תפוחים של הבייקרי – 28 ₪

אם תרצו להתפנק עוד יותר, תוכלו להוסיף תוספות ללא תשלום נוסף, תוצרת בית כמובן: שטרוייזל, פרלינים, פיסטוקים מסוכרים, מרנגים בכל הצבעים (עשויים צבעי מאכל טבעיים בלבד), קקאו גרוס, רוטב קרמל ורוטב שוקולד

Creme – קרם | דיזנגוף 262 תל אביב

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...