"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חופשות בסוף הקיץ: אילת בירידה, קפריסין בעלייה
החיפושים ברשת אחר חופשה באילת ירדו ב־50 אחוזים • "ישראל אינה גובלת עם מדינות שאפשר לתייר בהן - בדומה לאי מבודד באוקיינוס"
נוסעים נתב"ג // צילום: יוסי זליגר

חופשות בסוף הקיץ: אילת בירידה, קפריסין בעלייה

החיפושים ברשת אחר חופשה באילת ירדו ב־50 אחוזים • "ישראל אינה גובלת עם מדינות שאפשר לתייר בהן - בדומה לאי מבודד באוקיינוס"

אילן גטניו
, עודכן

למרות מחירי החופשות הגבוהים, אילת היא יעד תיירות פופולרי לקראת סיום החופש הגדול. עם זאת, החיפושים ברשת אחר חופשה באילת ירדו ב־50 אחוזים, ואת מקומם תפסו חיפושים לחופשה בקפריסין, שעלו ב־400 אחוזים לשיא שלא נראה כמותו בעבר. כך עולה מנתוני חיפוש המלונות באתר הוטלס קומביינד.

את השינוי במפת התיירות לקפריסין מובילה חברת התעופה הקפריסאית TUS Airways, המוזילה את הטיסה ליעד ומקצרת את זמן הטיסה ל־40 דקות, מה שיוצר תחרות ישירה לאילת מבחינת השקעת הכסף והזמן.

"ישראל אינה גובלת עם מדינות שאפשר לתייר בהן - בדומה לאי מבודד באוקיינוס", אמר איל סגל מהוטלס קומביינד, "ירדן ומצרים פתוחות בפנינו, אך הן אינן בהעדפותיו של התייר הישראלי הממוצע, ותושבי הצפון אינם יכולים להניע את הרכב כדי לבקר בדמשק או בביירות. לכן קפריסין, שהפכה למקבילה לאילת מבחינת השקעות הכסף והזמן, מעודדת את הישראלים לחצות את הגבול הימי הדק ליעד השכן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...