"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
נתניהו בכנס התמיכה: "מתנהל מסע ציד נגדי במטרה לבצע הפיכה שלטונית"
אלפי חברי תנועת הליכוד השתתפו במפגן תמיכה בראש הממשלה שהתקיים בגני התערוכה בת"א • נתניהו: "אני לא יכול להתייחס לכל שטות שעולה בשיטפון התקשורתי" • "עוד מעט התקשורת תדרוש להזמין את קאיה לחקירה"
נתניהו בנאומו בכנס התמיכה // צילום: איי.אף.פי // נתניהו בנאומו בכנס התמיכה // צילום: איי.אף.פי

נתניהו בכנס התמיכה: "מתנהל מסע ציד נגדי במטרה לבצע הפיכה שלטונית"

אלפי חברי תנועת הליכוד השתתפו במפגן תמיכה בראש הממשלה שהתקיים בגני התערוכה בת"א • נתניהו: "אני לא יכול להתייחס לכל שטות שעולה בשיטפון התקשורתי" • "עוד מעט התקשורת תדרוש להזמין את קאיה לחקירה"

,עודכן

ראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו נאם הערב (רביעי) בגני התערוכה בת"א בעצרת התמיכה לכבודו, שאותה יזם יו"ר הקואליציה ח"כ דוד ביטן. בימים האחרונים התלבט נתניהו, אולם היום החליט להגיע על מנת להביע הערכה לפעילים שיגיעו מכל הארץ. ההיענות הגבוהה וההערכה כי האירוע יהיה מוצלח מבחינת מספר המשתתפים, גרמו גם הם להחלטתו של נתניהו.

נתניהו בנאומו: "אני כבר כמה שנים בתחום הזה, הם מנסים לעקוף את הדמוקרטיה, הם יודעים שלא בכדי אנחנו מנצחים פעם אחר פעם בבחירות. הבאנו את ישראל למצב הטוב ביותר בתולדותיה. הפכנו את המדינה שלנו לכוח עולמי עולה בסייבר בכלכלה במודיעין. התקשורת פמפמה לנו במקהלה אחידה כדרכה".

נתניהו המשיך: "למשל, שמענו שלשום שבכירים שלטוניים מייחלים לנפילתי בגלל החקירות. ברור, הרי גם הם רוצים שישראל תיסוג לקווי 67 ותקים מדינה פלשתינית בפאתי כפר סבא. גם הם יתאכזבו כי זה לא יקרה. אבל אני נאלץ לאכזב עוד מישהו: את עיתון הארץ. הבוקר העיתון המכובד הזה פרסם מאמר שהציע לי באופן מפורש עסקה - תיסוג מאיו"ש ונרד ממך. לא! לא תודה! אם השמאל רוצה להתעמת אתנו על תפסיתו המדינית והכלכלית יועיל לעשות זאת בקלפי ובעזרת השם לא נקבל 30 מנדטים אלא 40 מנדטים".

תנועת הליכוד הפעילה שירותי הסעות לכנס מכל רחבי הארץ והזמר עמיר בניון הודיע כי יופיע בכנס. בכירי הליכוד יבקשו להביע תמיכה בנתניהו, כשברקע החקירות ששמו נקשר בהן. זאת, בין השאר, בלחץ פעילי המפלגה, השיח ברשתות החברתיות ועליית הליכוד בסקרים האחרונים.

יוזם האירוע, ח"כ ביטן, נשמע אתמול אופטימי בעקבות ההיענות לאירוע. "אנחנו מצפים מהשרים ומחברי הכנסת שיעמדו בקו החזית בקרב על דעת הקהל", אמר יו"ר הקואליציה, והוסיף: "אם השרים חושבים אחרת - שיתפטרו מהממשלה".

ח"כ ביטן הדגיש כי "הליכוד עצמו תומך בראש הממשלה. אתם לא יודעים כמה אהבה יש לראש הממשלה בקרב פעילי הליכוד".

בראיון לרדיו 103FM אתמול נשאל ח"כ ביטן על קריאתו לשרים להתייצב מאחורי ראש הממשלה בכל תרחיש, גם אם יוגש נגדו כתב אישום. "מי שחושב שראש הממשלה לא בסדר צריך לקום וללכת", הדגיש, "אני מצפה מהשרים ומהח"כים להגיע. מי שלא יבוא ולא יעמוד בקו החזית - תהיה לו בעיה בקרב המתפקדים בבחירות הבאות".

שר התחבורה ישראל כץ הודיע אתמול כי יגיע לעצרת. בציוץ בטוויטר כתב: "בבוקר אארח את רה"מ בנימין נתניהו בפתיחת הכביש החדש לבית שמש. אחר הצהריים קבינט בראשותו - ומשם נלך יחד לגני התערוכה".

גם שר התקשורת איוב קרא הביע תמיכה, ואמר: "מדובר בבקבוקים, גלידה וסיגרים. לא יעלה על הדעת שישראל תלך לבחירות על זה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו