"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ביטן מחוץ לבית היועמ"ש: "בצד השני פעילי מרצ נערכים יחד עם הערבים"
בעקבות חקירות נתניהו: כמו בכל מוצ"ש הגיעו המפגינים אל מחוץ לביתו של מנדלבליט בפ"ת עם שלטים בסגנון ״איפה המפתחות של הצוללת״ • מנגד עמדו כ-300 מפגינים יחד עם יו״ר הקואליציה ביטן והשר איוב קרא • ביטן: "אנחנו עומדים לצד ראש הממשלה"
פעילי הליכוד במחאתם מול המפגינים // צילום: נצחיה יעקב

ביטן מחוץ לבית היועמ"ש: "בצד השני פעילי מרצ נערכים יחד עם הערבים"

בעקבות חקירות נתניהו: כמו בכל מוצ"ש הגיעו המפגינים אל מחוץ לביתו של מנדלבליט בפ"ת עם שלטים בסגנון ״איפה המפתחות של הצוללת״ • מנגד עמדו כ-300 מפגינים יחד עם יו״ר הקואליציה ביטן והשר איוב קרא • ביטן: "אנחנו עומדים לצד ראש הממשלה"

נצחיה יעקב
, עודכן

למעלה מ-3,000 מפגינים חזרו גם הפעם במוצאי השבת כדי להפגין ולמחות בפתח תקווה, סמוך לביתו של היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט.

שוב אותם השלטים הונפו עם הכתובית צהובה על רקע שחור: ״אחים במלחמה במושחתים״ או ״איפה המפתחות של הצוללת?״. מעברו השני של הכביש הגיעו למעלה מ-300 איש נלהבים הרקע ג׳ינגל הליכוד וקריאות ״השמאל הביתה״.

יו"ר הקואליציה ביטן הגיע לתמוך בראש הממשלה // צילום: נצחיה יעקב

שחקן חיזוק בהפגנת השמאל בסמוך לבית מנדלבליט בהפגנת נגד להפגנת השמאל של הליכוד הגיע יו״ר הקואליציה ח״כ דוד ביטן והשר איוב קרא נמצא עם המפגינים בפתח תקווה.

ביטן שהבטיח להיות גם במוצאי השבתות הבאות הכריז: ״אנחנו לא בתחרויות מול מרצ ומול מפגיני הנגד. הודענו שנבוא לעמוד מולם וזה מה שעשינו. זה התחיל בקטנה והתגבר עם צאת השבת, עם הליכודניקים שומרי השבת. בתגובה, הצד השני נערך על פעילי מרצ יחד עם הערבים".

"אנחנו לא במסע בחירות. אני פה עומד מולם בכדי להתריע ולומר שאסור לנו להשפיע על מקבלי ההחלטות, אסור לקבל החלטות מהר בכדי שלא יתקבלו התוצאות הבלתי רצויות מתוך חומר החקירות. ראש הממשלה זכאי לחקירה הוגנת וזו זכותו הבסיסית ולא יעזרו החגיגות האלה וההפגנות. יש חומרי חקירה ויקח עוד הרבה זמן עד שהמשטרה תסיים החקירה ועד אז אנחנו פה עומדים לימין ראש הממשלה״, אמר יו"ר הקואליציה ביטן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...