תפריט My Gang באגאדיר
מבצעים לוהטים, תפריטי ספיישל ושאר יוזמות מהנות הם חלק משגרת חיינו, גם בעולם המסעדות. התחרות על לב הלקוח גדולה והצורך לחדש ולהלהיב מתרחב. גם ברשת אגאדיר מבקשים להנעים את ימי הקיץ החמים בארוחה מיוחדת ומפתה במיוחד. על פי רוח ארוחות הקומבינה, מציעה אגאדיר את ארוחת מיי גאנג - ארוחה מלאה, גדולה ונדיבה המאפשרת "לפתוח שולחן" גדוש אוכל ושתייה.

חווית האכילה המשותפת באגאדיר משתלמת עד מאוד, התפריט המוצע משביע ומפנק והמחיר שווה לכל נפש.
התפריט בנוי כארוחה מלאה המתאימה לחבורות של 4 עד 6 סועדים. הארוחה כוללת מנה עיקרית לכל סועד, מנות ראשונות ותוספות מעל ובצד, שתייה וקינוח. מחיר לסועד: 69 ₪.

תפריט My Gang
המבורגר 100% בשר טרי מקומי, טחון במקום. חסה, עגבנייה, בצל, מלפפון חמוץ, מוגש בלחמנייה ביתית/ קמח מלא/ ללא גלוטן * יש אפשרות להמבורגר טבעוני .
תוספת אחת מעל לבחירה: צ'דר אמריקאית, אמנטל, ביצת עין, בצל מטוגן, שמפיניון, חלפיניו כבוש, חמאת שום, אננס צ'ילי, גוואקמולה
שתיה לבחירה: קוקה קולה/ דיאט/ זירו
שליש בירה קלסברג/ טובורג 10 ₪
מנה ראשונה לכל השולחן לבחירה: כנפיים/ חלת בצל
תוספות לכל השולחן: צ'יפס גדול, טבעות בצל
קינוח לכל השולחן: חצי עולם: מרנג פקאן, גלידת וניל, קצפת, טראפלס שוקולד, מוס שוקולד נוגט, קראנ'ץ נוגט,חתיכות של ג'לי תפוז ורוטב שוקולד .
המחיר לסועד: 69 ₪. ארוחת המבצע ל6-4 בישיבה במסעדה בלבד.
התפריט זמין בכל סניפי הרשת והוא מלווה בפעילות דיגיטל המזמינה את הסועדים להשתתף בתחרות נושאת פרסים: בהזמנת ארוחת חבורות, מוזמנים הסועדים להצטלם ולהעלות את התמונה לרשתות החברתיות (פייסבוק/ אינסטגרם) תוך תיוג #Agadirmygang.
התמונה הקבוצתית הטובה והמקורית ביותר – תזכה את המשתתפים בחבילת טיסה הכוללת : טיסה, מלון, כרטיסים למשחק כדורגל בברצלונה/הופעה.
מותנה בהצגת ההעלאה למלצר/ית בזמן הארוחה.
קיץ מוגזםםם בספריה בבאר שבע
ברוח התקופה המפנטזת על אוכל מושחת, עשיר וגדול מהחיים, משיקים במסעדת הספריה בבאר שבע תפריט מנות מוגזמות ומשגעות עד סוף אוגוסט.
מנות אוכל עתירות מרכיבים ונוטפות רטבים הפכו ללהיט ויראלי ברשתות החברתיות. ככל שהמנה מושחתת ומוגזמת כך הסקרנות גדלה ועימה כמות הלייקים. על כן, תפריט מנות הספיישל הסופר מוגזמות של "הספריה" נושא את הכותרת "הכינו את המצלמות" והוא מושק בימים אלו במסעדה המצליחה בבאר שבע.

בין המנות המוגזמות ניתן לזלול:
המבורגרים מוגזמים:
סליזי צ'יזי - המבורגר כפול עם גבינת צ'דר טבעונית, איולי שום וצ'יפוטלה, חסה, עבניה ובצל פריך. 79 ש"ח.
לב אמיץ - המבורגר חריף מהרגיל. בורגר 250 גרם עם נקניקיות חריפה בסלסה פיקנטית, צ'יפוטלה, בצל שרוף, שום קונפי וירקות. 69 ש"ח.

קינוחים מוגזמים כמו למשל:
בלולו - פאדג' שוקולד חם, רוטב טופי, קראמבל לוטוס, עוגיות אוראו, גלידת שוקולד, גלידת וניל, גלידת לוטוס, טוויל שקדים, גליליות, m&m, רוטב שוקולד וקצפת בתוך גולגולת ענקית. 79 ש"ח
אמריקן דרים - מגה וופל אמריקאי כפול, בננות מוקפצות בטופי, חמאת בוטנים, אגוזים, שוקולד, קראנצ' קרמל, גלידת וניל וקצפת.69 ש"ח.
קוקטייל מוגזם כמו קוקטייל הפרלמנט - 2 ליטר קוקטייל! אולמקה בלאנקו, סאוור, טריפל סק, מחיר תות ופירות יער בכוס ענקית לכל השולחן 99 ₪.
לינק לתפריט המוגזםםם המלא: http://stripes.co.il/sifria/
תפריט מוגזםםם בספריה עד סוף הקיץ (עד ה 31/8/17)
הספריה, רחוב נפחא 25, באר שבע. טלפון : 08-6655120

חדר בריחה ביקב הרי גליל
טרנד נוסף שמוצא דרכו אל עולם האוכל הוא חדרי הבריחה. הקונספט האהוב והאינטראקטיבי יוצא אל החוץ והטבע במציאות העולה על כל דמיון, ומגיע ליקב הרי גליל. כן, כן חדר בריחה בנושא עולם היין.
חדר הבריחה של יקב הרי גליל מותאם למשפחות אשר מוזמנות לחוויה מיוחדת בה ינסו לפצח את נוסחת ייצור היין הסודית: עלילת החדר עוסקת בדמות וירטואלית של פרופסורית ממעבדת יין עתיקה אשר תקבל את פניהם של המשפחות ותיפתח להם שער בין מימדי, דרכו הם יעברו למסע בנבכי הזמן.
במסע המשפחות יפגשו את המלך והמלכה של ממלכת היין, את יינן ההמלכה ואת בוצרי הענבים שבידיהם נמצאים רמזים לפיצוח הנוסחה הסודית.
למשפחות יהיו כ- 60 דקות כדי לאתר את כל הרמזים שיביאו לפיצוחה של נוסחת היין העתיקה.
זוהי ללא ספק דרך מקורית ללמוד על היין והייצור וליהנות מחוויה ייחודית במרכז המבקרים של היקב.
בנוסף מציעים ביקב, סיור הכולל טעימות יין. המשפחות מוזמנות לסיור מהנה לימי הקיץ במרכז המבקרים הממוזג, וליהנות ממרחבים, נופים, יין משובח ואווירה טובה.
כחלק מפעילויות הקיץ של יקב הרי גליל, מוזמנות המשפחות לסיור ביקב - טיול ולמידה על פעילות היקב ותהליך ייצור היין. המבוגרים יהנו מטעימת יינות משובחים, הילדים מתירוש ענבים, והקטנים – יכינו עבודות יצירה מעולם הכרם והיין.
את הביקור ניתן לסיים עם ארוחה קלילה במרכז המבקרים אל מול הנוף הגלילי עוצר הנשימה, יחד עם מגוון גבינות מקומויות ולחמים.
במרכז המבקרים נמצאת חנות היקב בה מבחר יינות ייחודיים ואביזרי יין מקצועיים.
חדר הבריחה של היקב יתקיים בין התאריכים: 1.8-31.10
עלות: 50 ₪ למשפחה (עד 6 משתתפים)
הסיורים מתקיימים לאורך כל השנה
עלות: 20 ₪ למבוגר, 18 ₪ לגמלאי, 17 ₪ לילד
השתתפות בפעילות ובסיורים בתיאום מראש בלבד בטלפון 04-6868748
שעות פעילות בקיץ: ימים א'-ה' 09:00-17:00, יום ו' 09:00-16:00
מרכז המבקרים סגור בשבתות ובחגים | ההדרכה מתקיימית בעברית ובאנגלית
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו