"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הכל אני יכול: מיליון וחצי תלמידים יוצאים לחופש הגדול
מחר תחל חופשת הקיץ וגם כ-130 אלף עובדי הוראה במערכת החינוך יחתמו את שנת הלימודים • שר החינוך נפתלי בנט לתלמידים: "שמרו על עצמכם"
תלמידים בסוף שנת הלימודים // צילום: מישל דוט קום (ארכיון) // תלמידים בסוף שנ תהלימודים, ארכיון // צילום: מישל דוט קום | צילום: מישל דוט קום

הכל אני יכול: מיליון וחצי תלמידים יוצאים לחופש הגדול

מחר תחל חופשת הקיץ וגם כ-130 אלף עובדי הוראה במערכת החינוך יחתמו את שנת הלימודים • שר החינוך נפתלי בנט לתלמידים: "שמרו על עצמכם"

דן לביא
, עודכן

כמיליון וחצי תלמידי בתי הספר היסודיים וגני הילדים יחתמו מחר (שישי) את שנת הלימודים, תשע"ז, ויפתחו באופן רשמי את חופשת הקיץ שלהם. יחד אתם יצאו לחופשת הקיץ כ- 130 אלף עובדי הוראה, כאשר מתוכם כ-17,000 הם גננות וגננים. לפני עשרה ימים יצאו לחופשת הקיץ כ-700 אלף תלמידי בתי הספר העל יסודיים.

שר החינוך, נפתלי בנט, ברך את התלמידות והתלמידים ואמר: " אני מאחל לכל אחת ואחד מכם חופשה נעימה, בטוחה ומשמעותית. נצלו את הקיץ לבילוי עם המשפחה ועם החברים. צאו אל הים ולטיולים ברחבי הארץ, תהנו ממעיינות המים, מהנחלים ומהנופים הנפלאים של ארצנו. ולא לשכוח, בין לבין, לשלב גם קריאה של ספרים. הקיץ יכול להוות בשבילכם הזדמנות טובה כדי להתפנות לפעילויות אלה, שלא פעם, המכשיר הנייד תופס את מקומם. קיץ מהנה, שמרו על עצמכם".

מנכ"ל משרד החינוך, שמואל אבואב, הוסיף: "עובדי הוראה יקרים, אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי להוקיר את עבודתכם החינוכית הברוכה שנעשתה לאורך כל השנה. חופשת הקיץ תהווה בעבורכם הזדמנות לבילוי עם המשפחה ולעיסוק בתחומים מהנים אחרים. אני מאחל לכם חופשה נעימה. ואתם תלמידים יקרים, אני רוצה לאחל לכם חופשת קיץ מהנה ומלאה באתגרים מיוחדים. נצלו את הזמן לטובת פעילויות בתנועות נוער ולטובת תחביבים. השנה, פתחנו את בתי הספר של החופש הגדול גם לכם תלמידי כיתות ג'. יחד עם חבריכם מכיתות א ו- ב תהנו ממגוון רחב של פעילויות חינוכיות עשירות. אני מאחלת לכולכם חופשה מהנה ובטוחה".

במשרד החינוך ציינו כי שנת הלימודים (תשע"ז) התאפיינה בקידום של תוכניות חדשות ובהמשך הטמעתן של תוכניות גדולות ומשמעותיות. השנה המשיך המשרד ביישום הרפורמה סייעת שנייה בגנים, הקטנת מספר תלמידים בכיתה, ביישום התקצוב הדיפרנציאלי ובהרחבה של הערכות החלופיות – בהן: חקר, עבודה בקבוצות והצגה של פרזנטציות. לצד אלה, השנה, המשרד החל בהטמעה של התכנית החדשה תרבות יהודית ישראלית אשר החלה לפעול בכיתות א-ט'.

מערכת החינוך היסודית רשמה לאורך שנת הלימודים עליה בהישגים הלימודיים והתחלה של צמצום הפערים, כפי שעלה ממבחני המיצ"ב של תשע"ו. במיצ"ב אנגלית רשמו בתי הספר עליה של 18 נקודות (מ- 524 ל- 542) ובמתמטיקה עליה של 9 נקודות (מ- 545 ל- 554).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...