"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חוגגים עד אובדן הכרה: מסיבות הטבע שהילדים שלכם אוהבים

תחקיר מיוחד במוסף "שישבת": אלפי בני נוער מבלים בכל שבוע במסיבות הסודיות • "יש שם הרבה סמים ואלכוהול, והרבה פעמים הולכים מכות"

,עודכן
משה אשכנזי, שנהרג במסיבה בשבת // צילום: באדיבות המשפחהה

"אין מסיבת טבע בלי סמים", כך מספר ג', נער בן 17 מרמת גן שנוהג לבלות במסיבות טבע. "פעם המתלהבים היו משתמשים בנייס גיא, שזה הדבר הכי מגעיל בעולם. היום אתה תראה בעיקר גראס והמון וודקה". תחקיר מיוחד, שיתפרסם מחר במוסף "שישבת" ב"ישראל היום", חושף כי אלפי בני נוער בני 18-12 מבלים במסיבות הסודיות.

המסיבות, שמתקיימות ביערות ובחורשות ברחבי הארץ, נעשות ללא רישיון וללא פיקוח. "כל המסיבות לא חוקיות ולא נעשות בתיאום עם המשטרה" מספר ע', די.ג'יי בן 15 שמנגן במסיבות טבע לבני נוער. "הקהל הצעיר אוהב טראנס ובא למסיבות ממקום של אהבה, חופש ואנרגיות טובות, אבל מסתובבים שם הרבה סמים ואלכוהול. הרבה פעמים ראיתי שהיתה להם הרעלת אלכוהול, כי הם לא יודעים לשתות. הרבה פעמים הולכים מכות. המארגנים מוציאים אותם החוצה, כדי שאם יקרה להם משהו, זה לא יהיה בשטח המסיבה". א' (17) מפיק מסיבות טבע מאזור השרון, מספר כי "אתה תמיד יכול לראות במסיבות האלה ילדים שמתבוססים בקיא של עצמם. במסיבה לפני שנתיים, כמה ילדים נתנו לילדה בת 14 וחצי לשתות וודקה. כשהיא היתה שיכורה, הם לקחו אותה לשיחים והתנפלו עליה. היא לא ממש יכלה להתנגד, כי היא היתה שיכורה לגמרי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר