אזהרה: תוכן קשה לצפייה. אדם שיכור הותקף ונטרף למוות על ידי להקת כלבים משוטטים. המקרה המזעזע תועד על ידי מצלמות אבטחה בעיירה סובייטסקי, במחוז האוטונומי אוקרוג שברוסיה.
הקורבן, ששמו וגילו טרם התפרסמו, עבד כמאבטח באזור אשר נהג להאכיל את הכלבים המשוטטים באופן קבוע. אך יחסיהם התדרדרו בן רגע, כאשר החליט יום אחד לעבור במקום ללא אוכל.
בסרטון הקשה, נראה האדם מתנדנד כשהוא אוחז בקבוק בירה בידו, ומסביבו 12 כלבים רעבים. הכלבים קופצים עליו ומנסים להפילו, אך זה מצליח כמה פעמים לקום על רגליו בחזרה.
לרוע מזלו, כאשר מעד בפעם השלישית, גופו כבר לא יכל לא, והוא הותקף על ידי אחד הכלבים, כשבין רגע הצטרפו אליו גם שאר חברי הלהקה התוקפניים. האיש הוכרע ומת כשתי דקות מאז הותקף על ידי הכלב הראשון.
המשטרה במקום פתחה בחקירת המקרה למחרת בבוקר, כאשר נתגלתה גופתו של האדם המסכן. לפי שעה, לא ברור איזו פעולה ינקטו נגד חבורת הכלבים שתקפה.
