"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בני סכנין: ז'אירו סווירסקי חתם בקבוצה
המאמן הברזילאי ממוצע יהודי הצטרף באופן רשמי לקבוצה מהמגזר לאחר העזיבה של יוסי אבוקסיס לבני יהודה • צפוי לצרף עוד מספר שחקנים ברזילאים לסגל שנבנה
סווירסקי (במרכז) במעמד החתימה. יצרף עוד מספר בריזלאים לסגל הקבוצה // סווירסקי (במרכז) במעמד החתימה. יצרף עוד מספר בריזלאים לסגל הקבוצה

בני סכנין: ז'אירו סווירסקי חתם בקבוצה

המאמן הברזילאי ממוצע יהודי הצטרף באופן רשמי לקבוצה מהמגזר לאחר העזיבה של יוסי אבוקסיס לבני יהודה • צפוי לצרף עוד מספר שחקנים ברזילאים לסגל שנבנה

ליאב נחמני
, עודכן

מאמן חדש לבני סכנין. לאחר עזיבתו של יוסי אבוקסיס לבני יהודה שאימן בקבוצה בשנתיים האחרונות, הקבוצה מהמגזר מינתה היום (ה') את הברזילאי ז'אירו סווירסקי למשרת המאמן.

סווירסקי, ברזילאי ממוצע יהודי לא מחזיק ברזומה עשיר בעמדת המאמן נחת בארץ כבר אתמול וחתם היום על חוזה לעונה אחת עם אופציה לשנתיים נוספות, זאת לאחר שערך סיור במתחם האימון של הקבוצה.

כעת, לאחר איוש עמדת המאמן, בקבוצה צפויים לפנות בימים הקרובים למכבי חיפה בנוגע לצירופם של מספר שחקנים. הראשון הוא עיאד חבשי שבו סכנין מעוניינת. עם זאת, הבלם זומן לפתיחת האימונים של הירוקים לכן לא בטוח שהמהלך ייצא לפועל. בנוסף, הקבוצה מהמגזר גיששה לגבי איסמעיל ריאן, אך בחיפה דורשים עליו סכום העברה גבוהה של 200 אלף דולר. סכום דומה לזה שהאדומים שילמו רק בינואר האחרון על עטאא ג'אבר.

המאמן הברזילאי צפוי לצרף מספר שחקנים ברזילאים לקבוצה שיתווספו לוונדרסון ואברהם פאס שכבר חתומים בקבוצה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...