"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
היא בהיריון? הלוק החדש של ריהאנה
צילום של הכוכבת שפורסם היום באינסטגרם גרף יותר מ-200 אלף לייקים • הגולשים טוענים: מדובר בהיריון
ריהאנה בלוק המוכר // צילום: קוקו // ריהאנה בלוק המוכר // צילום: קוקו

היא בהיריון? הלוק החדש של ריהאנה

צילום של הכוכבת שפורסם היום באינסטגרם גרף יותר מ-200 אלף לייקים • הגולשים טוענים: מדובר בהיריון

מערכת היום
, עודכן

מה שתמונה אחת יכולה לעשות: בתמונת שפורסמה בחשבון אינסטגרם של צילומי פפראצי שנקרא "theshadroom", נראית הזמרת ריהאנה שונה מאוד מזאת שהכרנו בשנים האחרונות.

בתמונה ניתן לראות כי הזמרת מציגה כעת גזרה מלאה יותר מזו שאפיינה את גופה שאותו אנחנו רגילים לראות בעיקר בתלבושות חושפניות ופרובוקטיביות. הגולשים החלו מיד להעלות השערות שונות בנוגע למראה החדש של הכוכבת. "היא כנראה בהיריון והיא מנסה להסתיר מאיתנו את הסוד", כתבה אחת הגולשות הסקרניות.

גולשים נוספים, שחקרו את התמונה לעומק, טוענים כי הזמרת פשוט העלתה מעט במשקל, ואילו ריהאנה עצמה לא הגיבה לתמונה.

התמונה זכתה ליותר מ-8,000 תגובות ו-190 אלף לייקים בפחות מיממה. אנחנו בוחרים לפרגן לריאהנה על המראה החדש גם אם מדובר בהיריון וגם אם לא!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...