"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מהעבר לעתיד: אלבום תמונות בפורמט אחר

זיכרונות קיימים גם בפורמט של תמונות וסרטונים שצילמנו ברגעים חשובים, או מזכרות שקיבלנו מאנשים חשובים במהלך חיינו. בעוד מזכרות פיזיות אמורות להשתמר כהלכה במהלך השנים - הרי שהתמונות רגישות יותר לנזקי הזמן

,עודכן
צילום: //

בשיתוף ברק רום

לדור של היום הקונספט של צילום תמונות על גבי פילם והפקתם לכדי תמונה פיזית עשוי להישמע לא מוכר ומעט תמוהה נוכח טכנולוגיית הצילום הדיגיטלית אליה הורגלנו בעשורים האחרונים. השינוי החל במצלמות דיגיטליות אישיות אשר שמרו את התמונות על כרטיס זיכרון ממנו ניתן היה להעביר תמונות למחשב, כאשר כיום ניתן למצוא מצלמה דיגיטלית קטנה בכל מכשיר נייד. צילום בפורמט דיגיטלי מאפשר לנו לערוך את התמונות בקלות בעזרת תוכנות שונות, לגבות את התמונות על גבי מחשב או ענן וליצוראלבום תמונות דיגיטלימרהיב.

מהעבר לעתיד

ב-1826 הגיחה לעולם לראשונה מצלמה עם סרט צילום עליו נשמרה התמונה. יותר לא היה צורך להשתמש בתהליכים כימיים בחדר חשוך על מנת להפיק תמונות. מאז ועד היום עברה המצלמה אינספור גלגולים ופיתוחים כאשר 2 העשורים האחרונים הציגו האצה משמעותית בתחום הצילום. פיתוח הצילום הדיגיטלי שיחרר אנשים רבים מן הדאגה כי אוסף התמונות היקר שלהם ילך לאיבוד באסון כלשהו או שפשוט לא יעמוד בנזקי הזמן. כיום יצירת אלבום תמונות הפכה לדבר פשוט משום שניתן לסרוק את התמונות הישנות בצורה מדויקת וברזולוציה גבוהה, לשפר את המראה שלהן בעזרת תוכנות עיצוב מיוחדות ולהפיק מהן אלבום תמונות דיגיטלי מרשים.

אלבום בפורמט אחר

כיום תוכלו למצואאלבום דיגיטלי במבצעבמגוון מקומות אשר מציעים שירותי צילום, הדפסה וקנבס.
התהליך מתחיל מבחירת התמונות החביבות עליכם ועריכתן. תוכלו לערוך הן את הצבעים, הן את גודלן ואולי גם להוסיף טקסטים וקישוטים שונים. לאחר מכן תוכלו לבחור נושא כללי לעיצוב האלבום ותסדרו את התמונות על פי הסדר הרצוי. לאחר מכן האלבום יעבור להדפסה ברזולוציה גבוהה ואתם תקבלו ספר זיכרונות מרשים ומרהיב, כזה שאינו דוהה עם הזמן ותמיד ניתן לשחזרו במידת הצורך מתוך קובץ דיגיטלי השמור על מחשב או ענן.

מהמחשב אל הנייר

הדפסת ספר תמונות היא השלב האחרון בהכנתו. ניתן לבחור בספרים בעלי כריכות שונות כמו לדוגמא ספר הולנדי שהוא ספר פרימיום המתאפיין בכריכה קשה וביכולת להיפתח ב-180 מעלות. ספר זה מורכב מנייר צילום אמיתי המעניק חיים ועומק לתמונות. אפשרות נוספת היא לבחור בכריכה קשה המעניקה תחושה רצינית ומקצועית יותר לאלבום או כריכה רכה לספר התמונות אשר מציעה מחיר נוח יותר וטובה לריבוי עותקים.

על מנת להבטיח כי הזכרונות שלכם ישארו תמיד איתכם פנו כעת אל “סבתא סורקת“

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר