אפי גדסי ז"ל

אפי נהרג בדרך להציל חיים

אפרים (אפי) גדסי, חובש מתנדב באיחוד הצלה, מצא את מותו בתאונת אופנוע בדרך לטיפול בזירת אירוע • לפני שיצא כתב בפייסבוק: "נקריב מעצמנו כדי שאחרים יחיו"

נסע לטפל באירוע חירום רפואי - ומצא את מותו בתאונה: אפרים (אפי) גדסי, חובש מתנדב ביחידת האופנולנסים של ארגון איחוד הצלה, נהרג בתאונת דרכים שאירעה בלילה שבין חמישי לשישי בירושלים - כאשר היה בדרכו לטפל באירוע חירום רפואי. 

גדסי נפצע אנושות בעת שהיה בדרכו לסייע לאדם במצוקה ומאוחר יותר נפטר מפצעיו. 

לפני שיצא כתב גדסי בעמוד הפייסבוק שלו כי "המוטו שלנו הצלת חיים. נקריב מעצמנו כדי שאחרים יוכלו לחיות!!!". רק לפני כשלושה שבועות קיבל אפי את האופנוע מאיחוד הצלה והעלה פוסט נרגש שבו כתב: "אחרי זמן רב של המתנה הוא הגיע. בינתיים אופנוע ישן עד שאלמד לנהוג טוב. תודה רבה לאיחוד הצלה על הזכות להציל חיים!!"

גדסי ז"ל, בעל ואב לשלושה ילדים קטנים, היה מתנדב פעיל מאוד, והשקיע מזמנו גם בבתי החולים הדסה ותל השומר. הוא הותיר אחריו שלושה ילדים צעירים. קרובי משפחתו סיפרו כי "הוא כל כך שמח והתגאה באופנוע שקיבל. הוא שמח שיוכל להגיע ולהציל חיים מהר יותר". הם אמרו כי "הוא היה אבא מדהים ואיש חסד, שתמיד כשראית אותו היה לו חיוך על הפנים". 

חברתו ליזי כתבה לו בדף הפייסבוק: "זה לא יכול להיות. קמתי עכשיו ואז זה היכה בי. כאילו שאם אתה חובש אתה לא יכול למות. נכון? כי מי ירוץ לטפל בכל הפצועים? מי ידאג לכל אדם? תמיד יציע עזרה?"

אלי ביר, נשיא איחוד הצלה, ציין כי "בימים אלה נקדיש את עבודת הקודש של הצלת החיים לעילוי נשמתו של המתנדב היקר. אנו מלווים את משפחת גדסי ותומכים בה בכל אשר נדרש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...