"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"לנקוט ביד קשה נגד הפלג הירושלמי"
ראש אכ"א אלוף מוטי אלמוז הגיב לכרזות המסיתות שחולקו על ידי חרדים קיצונים מחוץ לביתו • הרמטכ"ל: "קורא לרשויות החוק לשים יד על האחראים" • בין היתר נכתב בכרזות: "סופך יהיה מר כהיטלר
מוטי אלמוז (ארכין) // צילום: דודי ועקנין // מוטי אלמוז (ארכין) // צילום: דודי ועקנין

"לנקוט ביד קשה נגד הפלג הירושלמי"

ראש אכ"א אלוף מוטי אלמוז הגיב לכרזות המסיתות שחולקו על ידי חרדים קיצונים מחוץ לביתו • הרמטכ"ל: "קורא לרשויות החוק לשים יד על האחראים" • בין היתר נכתב בכרזות: "סופך יהיה מר כהיטלר

, עודכן

הסתה נגד אלוף מוטי אלמוז, ראש אגף כוח אדם בצה"ל. מספר פעילים חרדים קיצונים הגיעו היום (שישי) לביתו של אלמוז, וחילקו כרזות מסיתות נגדו שמשוות אותו להיטלר על רקע גיוס בני ישיבות. המשטרה פתחה בחקירה.

אלוף אלמוז הגיב לדברים במהלך כנס בחיפה ואמר כי "הפלג הירושלמי חושב שהוא מורם מעם ופטור מהחוק וצריך לנקוט מולו יד קשה. הם חושבים שבעקבות הקשקושים האלה נקבל החלטות. אין בעיה עם ביקורת, צה״ל לא חסין מביקורת, רק יש צורה ודרך. האמירות בכרזות חמורות ויש לגנותן".

הרמטכ״ל רב אלוף גדי איזנקוט, שוחח היום (שישי) עם ראש אכ״א אלמוז והביע שאט נפש מהמתקפה עליו. ״אני קורא לרשויות אכיפת החוק לפעול על מנת לשים ידם על האחראים למעשה המכוער", אמר הרמטכ"ל. איזנקוט הבטיח כי מפקדי צה״ל וחייליו ימשיכו לעשות למען בטחון אזרחי ישראל ולא ירתעו מהתקפות מסוג זה.

"ה' ינקום נקמתם של בני ובנות ישראל", נכתב בכרזות, "שנשמותיהם נשרפו בצבא השמד ע"י סוחר הנשמות ראש אכ"א. ארץ אל תכסי דמם. מוטי אלמוז ראש אכ"א, המוכר נשמתו בעבור בצע כסף, עד מתי תשרוף נשמות בני ובנות ישראל בכבשונות האוישוויץ - צבא השמד. דע לך! כי אית דין ואית דיין. סופך יהיה מר כהיטלר וחבריו".

שר הביטחון אביגדור ליברמן הגיב לדברים ואמר כי "ההסתה הקשה נגד ראש אכ"א אלוף מוטי אלמוז, וכלפי צה"ל, חייליו ומפקדיו - היא בלתי נסבלת ומהווה חציית כל קו אדום. אסור לנו להשלים עם תופעות מסוכנות שכאלו. אני קורא למשטרה ולפרקליטות למצות בנחרצות ובאופן מיידי את הדין עם העבריינים הללו. אני מעניק גיבוי מלא לאלוף אלמוז". שר הביטחון אמר עוד כי הוא שוחח עם אלמוז וחיזק את ידיו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...