"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טביעת אצבע
בקיץ הישראלי, כפכפי האצבע הם פריט חובה • הטרנדים, האיכות והמגוון מתרחבים - ואנחנו מצביעים ברגליים
צילום אילוסטרציה: GettyImages // צילום אילוסטרציה: GettyImages

טביעת אצבע

בקיץ הישראלי, כפכפי האצבע הם פריט חובה • הטרנדים, האיכות והמגוון מתרחבים - ואנחנו מצביעים ברגליים

זיוה מוגרבי-קובני
, עודכן

כפכפים, או בשמם הנוסף נעלי האצבע, הם חובה בקיץ הישראלי החמים והלח והפכו בשנים האחרונות לפריט שהולכים איתו כמעט לכל מקום - לבילוי בבית קפה, לביקור אצל חברים, ואפילו במקומות עבודה רבים כבר לא מרימים גבה כשגבר מגיע בכפכף צבעוני.

סטייליסטים ומעצבי אופנה כבר מזמן לא רואים בכפכפים פריט לחוף הים או לבריכה בלבד, והם אימצו אותם בתצוגותיהם לצד פריטי לבוש אופנתיים כמו ברמודות ומכנסי ג'ינס ארוכים.

1. לה קוסט לרשת Shoester מחיר: 349 ש', 2. ALDO מחיר: 249.90 ש', 3. סקופ מחיר: מחיר 49.90 ש', 4. Reef מחיר: 219.90 ש', 5. קל גב 89 ש', 6. טבע נאות מחיר: 349 ש', 7. פלייפוט 259 ש' , 8. Havaianas מחיר: 90 ש', 9. איפנמה מחיר: 75 ש' 10. קלארקס מחיר: 599.90 ש', 11. RIDER מחיר: 175 ש'

אם תשאלו אורתופדים ומומחים לכף הרגל, ככל הנראה לא תשמעו המלצה על שימוש ממושך בכפכפים, שלדבריהם אינם בריאותיים, שכן בהליכה איתם כף הרגל נזרקת ונגררת. אולם אם תשאלו את רוב הגברים הישראלים - הללו בהחלט מצביעים ברגליים ומתקשים לוותר עליהם, ויהי מה.

בעונת הקיץ העכשווית התרחבו המגוון והטרנדים בתחום, ואיתם גם קשת המחירים. היום אפשר למצוא כפכפים במחירים של 45 עד 80 שקלים כשמדובר בכפכפי בייסיק עם סוליה בצבע אחד. אלה שמחירם נע בין 80 ל־120 שקלים הם כפכפים שבהם על הסוליה הדפסים אופנתיים, כמו למשל חופי הוואי, נופים, דמויות אנימציה ועוד, וכפכפים שמחירם עומד על 150 שקלים ומעלה הם בעלי רצועות עשויות עור וסוליה אורתופדית סופגת זיעה.

כשהלכנו לבדוק מה הטרנדים המועדפים על הגבר הישראלי, חזרנו עם תובנות. "הצעירים אוהבים ללכת על סוליה פשוטה עם הדפס או סוליה חלקה בצבע אחד, במחיר של עד 100 שקלים, בעוד המבוגרים מחפשים משהו סולידי יותר בצבעי שחור או חום, עם סוליה אורתופדית ואיכותית יותר, ומוכנים לשלם הרבה יותר על כפכף נוח", אומר ג'וני אלבז, יבואן מותגי הכפכפים "איפנמה", "ריידר", ו"גרנדה".

לדבריו, "הצעירים קונים בממוצע שני זוגות כפכפים, לעומת הנשים, שגם כאן מתגלות כהרבה יותר אופנתיות, המחזיקות יותר משני זוגות נעלי אצבע ומתאימות את הצבעים לבגד".

צילומים: עמירם בן ישי, דניאל גנץ, ירון ויינברג, שי דשבסקי, יח"צ, יח"צ חו"לטעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...