"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נסגר תיק החקירה נגד אביה של בר רפאלי
הפרקליטות הודיעה על סיום ההליך נגד אביה של הדוגמנית, שהיה חשוד יחד עם חברו בתקיפת שוטרים והעלבת עובד ציבור • רפאלי מתכוון לתבוע את המשטרה
יכול להמשיך בחייו. רפאלי // יהושע יוסף // יכול להמשיך בחייו. רפאלי // יהושע יוסף

נסגר תיק החקירה נגד אביה של בר רפאלי

הפרקליטות הודיעה על סיום ההליך נגד אביה של הדוגמנית, שהיה חשוד יחד עם חברו בתקיפת שוטרים והעלבת עובד ציבור • רפאלי מתכוון לתבוע את המשטרה

שלומי דיאזערן סויסה
, עודכן

פרקליטות מחוז מרכז (פלילי) הודיעה היום (רביעי) לרפי רפאלי, אביה של בר רפאלי ולחברו עדי בן בסט, על החלטתה לסגור את תיק החקירה נגדם. החשדות נגד השניים היו בנוגע לעבירות של הפרעה לשוטר, תקיפת שוטרים, העלבת עובד ציבור ועבירות נוספות - כל אחד לפי חלקו.

רפאלי מתכוון לתבוע את המשטרה בשל העוול שנעשה לו בפרשה לטענתו. במידה וינצח במשפט יתרום את הכסף לעמותת ״זכרון מנחם״

כזכור, בתיק נחקר חשד כי בתאריך 13.8.16, בעקבות תלונה במשטרה בגין רעש ומוסיקה חזקה הבוקעת מביתו של רפאלי בהוד השרון, הגיעו אל המקום שוטרים עמם התעמתו רפאלי ובן בסט. בהודעת הפרקליטות נמסר כי "לאחר שבחנה הפרקליטות את חומר הראיות בתיק ושמעה את טענות החשודים במסגרת הליך שימוע, נמצא כי מכלול נסיבות העניין אינו מצדיק את העמדתם לדין. בשל כך מצאה הפרקליטות כי אין מקום להגיש כנגדם כתב אישום פלילי".

בפרקליטות הוסיפו, כי "יצוין כי באשר לתלונה למחלקה לחקירות שוטרים שהוגשה בעניין זה, נמצא כי לא הונחה תשתית ראייתית המלמדת על יסוד סביר לביצוע עבירה פלילית שבוצעה על ידי שוטרים".

שבוע לאחר האירוע, הגיש רפאלי תלונה למח"ש. "באתי להתלונן נגד שוטרי משטרת כפר סבא, שפשוט תקפו אותי באלימות", אמר רפאלי, "שוטרת והחבר שלה, שהוא אזרח, נכנסו אלי הביתה ללא רשות כי חשבו שאולי יראו את בר... הם אזקו אותי מאחורי הגב וברגליים, מחמש אחה"צ ועד שלוש לפנות בוקר. כל מה שקורה במשטרה מודלף ישר. נמאס מהאלימות המטורפת של השוטרים".

לדברי רפאלי, "שוטרים מכים ישראלים ממוצא אתיופי, הגיע הזמן שמישהו יעשה לזה סוף. יש סרטים שבהם רואים שהשוטרת תוקפת אותי ושהאזרח שהיה איתה קופץ עליי וחונק אותי. הבן שלי, שהיה בבית, פחד והתחנן שאלך בלי להתנגד. לא ניסיתי להתנגד, רק ביקשתי לקחת נעליים למעצר והיא צעקה 'אני יורה בך'".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...