"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הלמ"ס: צמיחה מתונה במשק ברבעון הראשון - 1.4%
עלייה של 0.4% בייבוא סחורות אזרחיות בחישוב שנתי
עלייה ביבוא סחורות אזרחיות. נמל אילת // צילום: אי.פי

הלמ"ס: צמיחה מתונה במשק ברבעון הראשון - 1.4%

עלייה של 0.4% בייבוא סחורות אזרחיות בחישוב שנתי

דניאל רוט-אבנרי
, עודכן

המשק צמח ברבעון הראשון של שנת 2017 בשיעור מתון במיוחד של 1.4% בחישוב שנתי, לעומת הרבעון הקודם. זאת בהשוואה לעלייה של 4.7% בתמ"ג (התוצר המקומי הגולמי) ברבעון הרביעי של 2016, ושל 4.1% ברבעון השלישי. כך עולה מאומדן ראשון של נתוני הצמיחה, שפירסמה אתמול הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, בהתבסס על נתונים חלקיים שהתקבלו עד עתה. התוצר העסקי עלה ברבעון הראשון של שנת 2017 ב־0.6% בחישוב שנתי, לאחר עלייה של 5.7% ברבעון הקודם ועלייה של 4.6% ברבעון השלישי בשנת 2016.

ייבוא הסחורות והשירותים ירד ברבעון הראשון השנה ב־8.9%, לאחר עלייה של 1.6% ברבעון הקודם. ירידה זו מבטאת ירידה של 9.4% בייבוא שירותים בחישוב שנתי (הכולל ייבוא שירותי תוכנה, תחבורה ותקשורת וכד' וייבוא שירותי תיירות) ועלייה של 0.4% בייבוא סחורות אזרחיות בחישוב שנתי. כמו כן, הייבוא הביטחוני ירד ב־74.8% בחישוב שנתי (29.1% בחישוב רבעוני).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...