"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קריוקי במכונית
להיט הרשת "קארפול קריוקי" מגיע הערב לערוץ 1 בגירסה ישראלית עם ניקי גולדשטיין
ניקי גולדשטיין בגירסה הישראלית // צילום: ורד אדיר

קריוקי במכונית

להיט הרשת "קארפול קריוקי" מגיע הערב לערוץ 1 בגירסה ישראלית עם ניקי גולדשטיין

דודי כספי
, עודכן

ה"קארפול קריוקי" של ג'יימס קורדן הבריטי הוא להיט ויראלי. תוכניות שבהן אירח את מישל אובאמה, את אדל או את מדונה נצפו על ידי מאות מיליוני בני אדם.

הערב ב־22:00 תעלה בתאגיד השידור "כאן" בערוץ 1 גירסה ישראלית לתוכנית הרשת המצליחה, בהנחיית ניקי גולדשטיין, והחל מהשבוע הבא תשודר התוכנית בימי ראשון ב־22:00. בכל פרק מארח גולדשטיין במכונית אמן כלשהו, ויחד הם נוסעים ברחבי העיר, מנהלים שיחה אישית ושרים שירים. בתוכנית הערב יתארח עידן רייכל. בתוכניות הבאות יתארחו טיפקס ושירי מימון.

הפורמט הוא בעצם פינה בתוכנית האירוח הלילית של ג'יימס קורדן ברשת CBS. קורדן (38) הציג אותו לראשונה לפני שש שנים במסגרת יום שידורי התרמה בבריטניה, כשאירח את ג'ורג' מייקל המנוח. לפני כשנתיים קיבל את תוכנית האירוח שלו בארה"ב, ושילב את הקארפול קריוקי כפינה בתוכנית. הקטעים הללו צברו יותר ממיליארד צפיות ביו־טיוב, וההצלחה הביאה למכירת הפורמט, בין השאר לישראל.

קורדן ואדל בתוכנית // צילום: GettyImages

בראיון לקידום הפורמט סיפר קורדן כי "סוד ההצלחה הוא האינטימיות שנוצרת במכונית. כשהתחלנו את תוכנית הלייט הנייט ניסינו לחשוב על פינות קבועות והחלטנו לחזור לאותו פורמט שעשיתי עם ג'ורג' מייקל. מריה קרי היתה אמיצה והסכימה להתארח ראשונה. אנחנו עדיין נפעמים ממאות מיליוני האנשים שצופים בכל סרטון כזה".

אגב, משדר הספיישל של ה"קארפול קריוקי" הביא לקורדן את פרס האמי. לדבריו, המוסיקה היא שהופכת את הפורמט לאהוב. "מי לא אוהב מוסיקה? אין דבר כזה", הוא אומר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...