"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חשד לרצח בשומרון: החשוד נשאר במעצר
בימ"ש המחוזי הפך את החלטת בימ"ש השלום והאריך את מעצר החשוד בהשלכת חברתו ורד קרמסקוי מרכב נוסע • נתיחת גופתה של הצעירה לא פיזרה את אי הוודאות סביב נסיבות מותה הטרגי
החשוד מובא להארכת מעצרו // צילום: גדעון מרקוביץ' // החשוד מובא להארכת מעצרו // צילום: גדעון מרקוביץ'

חשד לרצח בשומרון: החשוד נשאר במעצר

בימ"ש המחוזי הפך את החלטת בימ"ש השלום והאריך את מעצר החשוד בהשלכת חברתו ורד קרמסקוי מרכב נוסע • נתיחת גופתה של הצעירה לא פיזרה את אי הוודאות סביב נסיבות מותה הטרגי

נצחיה יעקב
, עודכן

בית המשפט המחוזי בלוד הפך הערב (חמישי) את החלטת בית משפט השלום בפ"ת מהבוקר והאריך את מעצר החשוד (34) ברצח שהשליך את חברתו ורד קרמסקוי בת ה-19 מנתניה, כך לפי החשד, אל מחוץ לרכב במהלך נסיעה. מעצרו הוארך עד ליום שלישי הבא.

הבוקר קבע בית משפט השלום כי החשוד ישהה במעצר בית בן חמישה ימים, זאת על אף שהמשטרה - שביקשה המשך החזקה במעצר - התנגדה ובהמשך ביקשה כי מעצרו של החשוד תושב השומרון יוארך בשמונה ימים כפי שביקשו נציגי המשטרה מהשופט.

במקביל נותחה גופתה של הצעירה במכון לרפואה משפטית שבאבו כביר, אולם לא ברור עדיין אם ניתן על פיהן להסיק חד משמעית את סיבת המוות.

ההרוגה, ורד קרמסקוי מנתניה
ההרוגה, ורד קרמסקוי מנתניה

ורד קרמסקוי

החשוד מצידו מחזיק עדיין בגרסתו כי בת זוגו נפלה מהרכב במהלך הנסיעה וכי היא ניסה להצילה. לחוקריו סיפר כבר בחקירתו הראשונית כי ויכוח התגלע ביניהם במהלך הנסיעה, ושבמהלך המהומה קפצה המנוחה מהרכב החוצה. אולם, גרסאותיו הסותרות זו את זו הביאו את המשטרה לחשוד בו כי הוא זה שהביא למותה של חברתו בכוונה תחילה.

בדיון הקודם שהתקיים בבית המשפט השלום בראשון לציון אמר החשוד כי הוא "חייב טיפול" והדגיש, "כל פעם שאני עוצם את העיניים אני רואה את זה. ניסיתי להציל אותה".

הצעירה נמצאה ללא רוח חיים בתעלה בצד הדרך בכביש 55, בין היישוב צופים למעבר אייל, בסמוך לכפר סבא. הגבר, שטען כי הצעירה קפצה מהמכונית, נעצר בזירת האירוע.

בת ה-19, התגוררה זה כשנה ביישוב בשומרון יחד עם בן זוגה. ביישוב קיבלו בהלם את הבשורה על מותה. אנשים שהכירו אותה סיפרו על צעירה עם שמחת חיים וחיוך תמידי על הפנים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...