"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טום קרוז בסרט מדע בדיוני
יחל החודש בצילומי מותחן בדיוני, שבו הוא מגלם חייל מארינס שמת בכל יום מחדש
צילום: אי.פי // קרוז

טום קרוז בסרט מדע בדיוני

יחל החודש בצילומי מותחן בדיוני, שבו הוא מגלם חייל מארינס שמת בכל יום מחדש

אלון רוזנבלום
, עודכן

טום קרוז יחל בחודש הבא את צילומי המותחן הבדיוני "All You Need Is Kill". את הסרט יביים דאג לימן, המתמחה בסרטי אקשן פופולריים ואשר זכה להצלחה רבה בעבר עם "מר וגב' סמית", "זהות אבודה", הראשון בסידרת סרטי האקשן בכיכובו של מאט דיימון, ו"משחק הוגן" בכיכובם של נעמי ווטס ושון פן.

הסרט מבוסס על נובלה יפנית מאת הירושי סאקורזאקה, שפורסמה ב-2004 וזכתה לשבחים רבים ולהצלחה ברחבי העולם.

טום קרוז מגלם בסרט חייל מארינס בעתיד הלא רחוק, שיוצא להילחם בזן חייזרי שכבש את כדור הארץ. אותו חייל נהרג בפעולה הראשונה שאליה הוא יוצא, אולם באופן מסתורי הוא מתעורר בבוקרו של היום שבו נהרג ונאלץ לחוות שוב את המוות של עצמו, יום אחרי יום. במהלך הזמן מנסה החייל, שכבר מודע לתופעה המוזרה, לאמן את עצמו כדי שיוכל לשרוד את היום ולשנות את גורלו. אמילי בלנט ("ויקטוריה הצעירה") מגלמת חיילת מארינס שלוחמת לצידו של קרוז. ביל פקסטון (מהסידרה "אהבה גדולה") מגלם את מפקד המארינס הקשוח.

את קרוז נוכל לראות בבתי הקולנוע בדצמבר השנה במותחן "ג'ק ריצ'ר", המבוסס על גיבור ספריו של סופר המתח לי צ'יילד. בסרט יוצא ריצ'ר (קרוז) לחקור תעלומת רצח של חמישה אנשים שנורו על ידי צלף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...