"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אבא של מעיין: "הכל מכור"
לא מערבים הורים? • אחרי שאתמול הוזהרה הדיירת שני מפני חברתה מעיין - אביה של מעיין לא מתכוון לשתוק
מעיין אשכנזי בכניסה לבית האח // צילום: אורן בן חקון // מעיין אשכנזי בכניסה לבית האח // צילום: אורן בן חקון

אבא של מעיין: "הכל מכור"

לא מערבים הורים? • אחרי שאתמול הוזהרה הדיירת שני מפני חברתה מעיין - אביה של מעיין לא מתכוון לשתוק

מערכת היום
, עודכן

אביה של הדיירת מעיין אשכנזי לא שותק על הביקורת שהושמעה כלפיה על ידי הוריהם של שניים מהדיירים האחרים.

אחרי שאתמול קיבלה שני גולדשטיין טלפון מאמה, שהזהירה אותה מפני מעיין, בחר אביה איציק אשכנזי להגיב בפוסט חריף: "הגברת (אלה גולדשטיין) עמדה מול כל עם ישראל ואמרה לבתה 'דלילה רוצה לנשל את הכוח ממך גם, לא רק שמשון. תקחי את זה בחשבון', וזאת למרות האיסור המוחלט להעביר מסרים ברורים למתמודדים וכנגד כל כללי המשחק".

איציק אשכנזי // צילום: אינסטגרם

אשכנזי הוסיף בפוסט שכתב אמש: "הילדה שלי נלחמת בגבורה בדרך ארץ ובכבוד כלפי הסובבים אותה. היא פועלת לפי הכללים ועומדת בלחצים רבים, ואני צריך לשבת בבית ולהרגיש שכל המאמץ של הילדה שלי הוא לשווא, שהכל מכור והמשחק מלוכלך".

בשיחה שהתקיימה אתמול, אמה של שני המשיכה את המסר שהעבירה אמו של אביחי בעת שהותה בבית, ואמרה לה: "תפתחי את העיניים, תהיי ערנית כל הזמן, את לא ערנית. עומר מקסים, אל תנמנמי, אל תנמנמי, מי שאת יודעת שהוא לא חבר שלך זה אחלה, אבל גם אלה שאת חושבת שהם חברים שלך זה לא בדיוק נכון. 'דלילה' (מעיין) רוצה לנשל את הכוח גם ממך ולא רק מ'שמשון' (אביחי). קחי את זה בחשבון, את חזקה ואת תתגברי על כל מכשול".

לאחר שניתקה את השיחה, שני לא הזכירה את המסר שהעבירה לה אמה בנוגע למעיין, ואף סיפרה לדיירים שסעדו עמה רק את העובדות הנחמדות כמו: "אימא שלי אוהבת אותך אינדל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...