"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"סטודנטים משנים את שמם כדי לחמוק מאנטישמיות"
סגן יו"ר ההסתדרות היהודית העולמית באולפן ישראל היום: "אנחנו בעשור קשה - מספר מקרי האנטישמיות בעולם עולה מדי שנה" • "אנטי ישראליות נובעת מאנטישמיות - לא מעניין אותם הקו הירוק או צוק איתן, גם כששקט פה, האנטישמיות גואה"
מייק פנס בבית הקברות שהושחת במיזורי // צילום: אי.פי // מייק פנס בבית הקברות שהושחת במיזורי // צילום: אי.פי

"סטודנטים משנים את שמם כדי לחמוק מאנטישמיות"

סגן יו"ר ההסתדרות היהודית העולמית באולפן ישראל היום: "אנחנו בעשור קשה - מספר מקרי האנטישמיות בעולם עולה מדי שנה" • "אנטי ישראליות נובעת מאנטישמיות - לא מעניין אותם הקו הירוק או צוק איתן, גם כששקט פה, האנטישמיות גואה"

אולפן היום
, עודכן

"האנטישמיות עולה בכל שנה בעשור האחרון", כך אמר היום (שני) יעקב חגואל סגן וממלא מקום יו"ר ההסתדרות היהודית העולמית ל"אולפן ישראל היום".

מגישה: ליטל שמש // צילום: דורון פרסאוד // איפור: רונה בן עזרא

עוד ציין חגואל כי "האירועים האנטישמיים בארה"ב ממשיכים לעלות הילוך, והנשיא דונלד טראמפ מגנה אותם. אנחנו מדברים על אזור לא פשוט – בעולם כולו עולה האנטישמיות בכל שנה, גם בארה"ב".

חגואל הוסיף: "זה לא מעניין את התקשורת יותר מדי", ובקשר לגינוי של טראמפ, אמר: "הלוואי וכל מנהיג בעולם היה מגיב ככה".

עוד סיפר חגואל: "אני מכיר סטודנטים יהודים רבים שמשנים את שמות המשפחה והשמות הפרטיים שלהם, בעיקר ברשתות החברתיות", זאת כדי שלא לשמש יעד למתקפות בקמפוסים וברחבי הרשת.

סגן יו"ר ההסתדרות העולמית, אמר: "כחובש כיפה בארה"ב אני עם הכיפה על הראש, וכשאני מגיע לאירופה אני שם כובע".

חגואל העלה נתונים מסקרים, וציין כי 80% מהיהודים בעולם חוששים ללכת עם סממנים יהודים עליהם.

"מדובר על תהליכים גלובליים, האנטישמיות הקלאסית ממניעים נוצרים יחד עם המודרנית ממניעים מוסלמים. 92% מיהודי העולם אומרים שאנטי ישראליות נובעת מאנטישמיות. לא מעניין אותם קו ירוק או צוק איתן – גם כששקט פה האנטישמיות גואה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...