מסעדת גרקו היוונית השמחה והשוקקת, היא מסעדה יוונית אותנטית, המביאה את האושר הצבעוני והבלקני של המטבח העשיר הזה, לצפון תל אביב. על המסעדה מלאת החיים והצבע, אמון המסעדן צביקי עשת המאוהב בתרבות יוון ובמטבחה. ויחד עם אליאב גולדנברג השף במקום, בנו השניים תפריט ססגוני, עשיר בטעמים וניחוחות ואותנטי במיוחד.
בתאריכים 20-22.02.17 (ימים ב' עד ד'), יתארח במסעדת גרקו השף ניקוס קאצניס (NIKOS KATSANIS) שמסעדתו סוסורדה ממוקמת בכפר אפיטוס על שפת הים, בחצי האי חלקידיקי הממוקם בצפון איי יוון. שמו של קאצניס יצא למרחקים - הן ברמת יכולותיו הקולינריות הגבוהות והן ברמת הידע הגסטרונמי הרחב שהוא מחזיק. במשך שלושה ימים שלמים, יבשל במסעדת גרקו את מיטב המנות והמטעמים המגיעים הישר ממסעדתו הצנועה והמוקפדת. לאחר הפסטיבל ימשכו המטעמים של של קאצניס לככב בגרקו כמנות ספיישל.
המנות שיוגשו בתפריט המשתה היווני המסעיר:
• סאבידה עם תרד
• דג בקלה מבושל עם תפוחי אדמה, בצל ושזיפים מיובשים
• מימה תבשיל של בשר טלה עם אורז ועשיבי תיבול
• עוף בטרחנה ( חיטה שבורה) עם רוטב עגבניות עם תבלינים מיוחדים מצפון יוון
• בשר בקר מבושל עם חבושים טריים
• ירקות חורפיים עם טאבולה וכרובית וברוקלי קישואים מושרים ברוטב של חרדל ושמן זית
• חצילים ממולאים ברימונים עם רוטב של יוגרט כבשים וטחינה עם פלפל חריף וצ'ילי
• סגאנקי פלנסיון, שרימפס עם עגבניות וגבינת פטה
• ועוד...
טווח מחירים: 38- 88
*******
20-22.02.17 ימים ב'- ד'
צהריים וערב מסעדת גרקו
אורי צבי גרינברג 24
טלפון: 03-7411022
יש להזמין מקומות מראש
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו