"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הכי רחוק מאירופה
גביע EHF: למכבי ת"א לא היה שום סיכוי להתמודד עם קולדינג הדנית, שגמרה את המשחק כבר בדקות הפתיחה בדרך לניצחון 25:31 • נובאק בוסקוביץ' בלט אצל הצהובים עם 8 שערים • בליגה: ניצחון חשוב לאס"א ת"א בתחתית, 30:35 על הפועל ר"ג
צילום: עודד קרני // קריסטנסן הדני דורס את הגנת מכבי ת"א עם שישה שערים

הכי רחוק מאירופה

גביע EHF: למכבי ת"א לא היה שום סיכוי להתמודד עם קולדינג הדנית, שגמרה את המשחק כבר בדקות הפתיחה בדרך לניצחון 25:31 • נובאק בוסקוביץ' בלט אצל הצהובים עם 8 שערים • בליגה: ניצחון חשוב לאס"א ת"א בתחתית, 30:35 על הפועל ר"ג

עדי רובינשטיין
, עודכן

6 דקות בתוך המפגש בין קולדינג למכבי ת"א, במחזור השני של שלב הבתים במסגרת גביע EHF, הספיקו לאימפריה במושגים דניים כדי להבליט את הבדלי הרמות בינה לבין האימפריה המקומית, בדרך ל־25:31 קל.

בזכות משחק מהיר ויעילות הגנתית, האורחים מקופנהגן ביטלו את המארחים בדרייב אין, שחסרו את חן פומרנץ הפצוע (כבש 60 שערים בקמפיין האירופי), שעלה כדי לזרוק פנדלים. הסיבה לכך שההפרש בתוצאה הסופית לא היה משמעותי יותר נבעה בעיקר מיכולתו של הזר הצהוב, נובאק בוסקוביץ', ששמר את מכבי בתמונה עם שמונה שערים, כאשר לידו ניבו לוי לא מפספס הזדמנות לפספס הזדמנות - אולי הוא שמר את התחמושת למשחק העונה הראשון של קבוצתו, חצי גמר הגביע מול מכבי ראשון לציון ביום חמישי הקרוב.

מכבי רושמת הפסד שני במפעל וממוקמת אחרונה בבית שלה. מאמן מכבי, דראגן ג'וקיץ', אמר בסיום: "הגיע לקולדינג לנצח, היא שלטה במשחק. העובדה שאנחנו משחקים מול קבוצות גדולות כמו קולדינג ומגדבורג הגרמנית זה תענוג, ואין ספק שיש הבדל בין שלב בתים באירופה לבין הליגה כאן".

התחתית מסתבכת

ביום שישי, רגע לפני שהרחנו אירופה, קיבלנו משחק עונה בתחתית, בין אס"א ת"א להפועל ר"ג. הקבוצה מהאוניברסיטה, שעל קירות המגרש הביתי שלה עוד תלויים דגלי האליפות והגביעים מהעשור הקודם, הגיעה למשחק מהמקום האחרון. משחק טוב של רועי כזום הצעיר, אמי צ'אקמוקה, שאיש אינו יודע את גילו האמיתי אבל נשאר דינמו כמו בתחילת הקריירה, ועידו לביא הבלתי נגמר השאיר את הנקודות בבית עם 30:35. הנהלת מכבי קריית מוצקין ומאמן הקבוצה שהגיעו למשחק הבינו שעכשיו הם במקום האחרון, עם שתי נקודות פחות מרמת גן ואס"א.

בצמרת, משחק דרמטי בין בני הרצליה לא"ס רמה"ש הסתיים בשוויון 26:26. רמה"ש כבשה שער חוקי שנפסל בשניית הסיום על ידי השופטים, שלצערם אינם יכולים להשתמש בצילומי הטלוויזיה והפעילו שיקול דעת נכון מבחינתם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...