"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טראמפ: "ננצח בקרב על צו ההגירה"
הנשיא האמריקני לא מוותר על הצו שבית המשפט דחה, לפיו נאסרה כניסת מוסלמים משבע מדינות לארה"ב • טראמפ: "נעשה משהו במהירות כבר בשבוע הבא"
טראמפ במסיבת העיתונאים המשותפת עם ראש ממשלה יפן // צילום: רויטרס // טראמפ במסיבת העיתונאים המשותפת עם ראש ממשלה יפן // צילום: רויטרס

טראמפ: "ננצח בקרב על צו ההגירה"

הנשיא האמריקני לא מוותר על הצו שבית המשפט דחה, לפיו נאסרה כניסת מוסלמים משבע מדינות לארה"ב • טראמפ: "נעשה משהו במהירות כבר בשבוע הבא"

מערכת היום
, עודכן

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ ממשיך לפעול על מנת לאשר את הצו המגביל כניסת מהגרים ממדינות מוסלמיות, לאחר שבית משפט ביטל את הצו עליו חתם. טראמפ הצהיר במסיבת עיתונאים משותפת עם ראש ממשלת יפן, שינזו אבה, כי יפעל לפתרון הסוגיה כבר בשבוע הבא.

"אין לי ספק שננצח בקרב על סוגיית ההגירה. אעשה כל מה שצריך בכדי לשמור על ביטחון ארה"ב". טראמפ אמר במסיבת העיתואים כי משהו "במהירות כבר בשבוע הבא בנוגע לביטחון המדינה. לא נאפשר לאנשים שמעוניינים לפגוע בנו להיכנס לארה"ב. ועדיין, אנחנו מאפשרים ונאפשר לאנשים רבים להיכנס לארה"ב כי אנחנו אוהבים אנשים שעושים טוב למדינה שלנו".

בית המשפט הפדראלי לערעורים בסן פרנסיסקו דחה הלילה (שישי) את ערעור הממשל האמריקני על קביעת שופט שהשהה את הצו הנשיאותי של טראמפ האוסר כניסת מוסלמים משבע מדינות עויינות. הרכב בראשות שלושה שופטים קבע פה אחד כי תותר כניסתם של מהגרים אלה לארה"ב. השופטים נימקו את ההחלטה בכך שאין ראייה לכך ששיקולי ביטחון לאומי מצדיקים הפעלה מחדש של הצו הנשיאותי.

לאחר פרסום פסק הדין הבהיר הנשיא טראמפ כי בכוונתו לערער לבבית המשפט העליון. "ניפגש בבית המשפט. הביטחון של האומה שלנו מונח על הכף", צייץ טראמפ בטוויטר. בפנייה לכתבים אמר כי הממשל תחתיו ינצח בסוף בבית המשפט. ולדבריו פסק הדין שניתן הינו "פוליטי". טראמפ הודה כי "ראיתי את זה כמו כולכם. זו עתירה שננצח בה, ולדעתי די בקלות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...