נתניהו // צילום: אלכס קולומויסקי // נתניהו // צילום: אלכס קולומויסקי

ראש הממשלה ייחקר מחר במשטרה

נתניהו צפוי להיחקר בפעם השלישית בנוגע לפרשות בהן הוא מעורב • נוני מוזס נחקר היום בפעם השישית • נתניהו: "יש לחץ על היועמ"ש וגורמי האכיפה להגיש כתב אישום בכל מחיר נגד רה"מ; זהו ניסיון לבצע הפיכה שלטונית לא דמוקרטית"

ראש הממשלה בנימין נתניהו ייחקר מחר בפעם השלישית במשטרה. ככל הנראה ייחקר ראש הממשלה בפרשה 1000 הנוגעת לקבלת מתנות ממקורבים לכאורה, וכן בפרשה 2000 - הנוגעת לשיחותיו עם מו"ל ידיעות אחרונות נוני מוזס.

צילום: גיל קרמר

חקירת נתניהו תתבצע לאחר עשרות שעות של חקירות של מו״ל ידיעות אחרונות. היום נחקר מוזס באזהרה בפעם השישית בפרשה 2000. חקירותיו מתמקדות בשיחות שקיים עם ראש הממשלה. מוזס חשוד במתן טובות הנאה לנתניהו בכל הקשור להצעותיו להעניק לו סיקור חיובי בעיתונו, ולשיחות שעסקו בהצעות שהועלו בשיחות למכור את "ידיעות אחרונות" או לצרף אליו שותפים מחו״ל.

יצוין כי בפרשה 1000 מיוחס לראש הממשלה חשד לקבלת טובות הנאה מאנשי העסקים ג׳יימס פאקר וארנון מילצ׳ן.

נתניהו // צילום: אלכס קולומויסקי

מוקדם יותר הערב שיתף נתניהו בעמוד הפייסבוק שלו סרטון וציטוטים של אהוד ברק, מיקי רוזנטל ואלדד יניב, וכתב: "יצא המרצע מהשק: לחץ של אנשים תקשורת ופוליטיקאים על היועץ המשפטי וגורמי האכיפה כדי שיגישו כתב אישום בכל מחיר נגד רה"מ נתניהו. זהו ניסיון לבצע הפיכה שלטונית לא דמוקרטית". 

אתמול אמר רה"מ בעת שעת שאלות בכנסת, בו נשאל שוב ושוב על חקירותיו ללא יכולת לענות: "חבריי בשמאל, יש לי חדשות בשבילכם: אני אמשיך להוביל את מדינת ישראל עוד שנים רבות – עבור אזרחי ישראל, עבור מדינת ישראל ועבור העם היהודי – וכדאי שתתחילו להתרגל לזה". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...