"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לקראת פרסום דו"ח המנהרות

יעלון: להסתכל על התמונה האסטרטגית; בנט: ללמוד ולתקן

0
יעלון  //  צילום: קוקו // יעלון  //  צילום: קוקו ,
יעלון // צילום: קוקו // יעלון // צילום: קוקו

הסערה הפוליטית סביב פרסום דו"ח המבקר על צוק איתן נמשכה גם אתמול, כאשר שר הביטחון לשעבר משה (בוגי) יעלון תקף שוב את השר נפתלי בנט. "אני גאה במה שעשינו כצוות מוביל בצוק איתן והתוצאות מדברות בעד עצמן", אמר אתמול יעלון בכנס של המרכז לחקר הביטחון הלאומי של אוניברסיטת חיפה, "מזל שההגה בצוק איתן היה בידיים של נתניהו, של גנץ ושלי".

יעלון הוסיף כי "טוב שלא נגררו אחרי הפופוליזם המסוכן של חלק מחברי הקבינט בצוק איתן. הילדותיות וחוסר האחריות שלהם היו משאירים את צה"ל עד היום בעזה".

באשר לאיום התת־קרקעי אמר יעלון כי "אני מבין את הפחד מהמנהרות. זה פחד קמאי. אני לא מקל ראש בתחושה המפחידה, אבל מנהיג צריך להסתכל על התמונה הגדולה והאסטרטגית ולא לקבל החלטות דרך פיר המנהרות". יעלון אמר כי "אני קורא לכל המתלהבים, המתלהמים והמדליפים - תפסיקו לפגוע בצה"ל".

בנט // צילום: דודי ועקנין

השר נפתלי בנט הגיב אתמול גם הוא לנושא, אבל הפעם בטון מרוכך יותר. "השאלה היא לא כיצד עלינו להתכונן לאיום המנהרות, שאליו הגענו לא מוכנים בצוק איתן, אלא מה עושים כדי להיערך להפתעה האסטרטגית הבאה", אמר בנט בוועידת השלטון המקומי וקק"ל. שר החינוך הדגיש כי "עלינו להשתמש בדו"ח ככלי ללמידה ותיקון ולא לעריפת ראשים".

בתוך כך, בכנסת הוקמה אתמול על ידי הח"כים שולי מועלם (הבית היהודי) ועמיר פרץ (המחנה הציוני) שדולה שתסייע למאבק להחזרתם של חיילי צה"ל סמ"ר אורון שאול וסגן הדר גולדין ז"ל, שגופותיהם מוחזקות בידי חמאס, הביתה. זהבה שאול, אמו של אורון, אמרה אתמול כי "המדינה ידעה לשלוח את אורון כדי להילחם ולשמור עלינו, אבל לצערי הרב היא לא יודעת מספיק טוב איך להחזיר אותו".

בהכנת הידיעה השתתפו מתי טוכפלד, גדעון אלון, דניאל סיריוטי, יהודה שלזינגר ונצחיה יעקב

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר