"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מתקפה פלשתינית נגד הדוגמנית בלה חדיד
הדוגמנית היתה בדרכה לבית אחותה ג'יג'י חדיד כשפעילה פרצה את שורת המאבטחים ותקפה אותה ואת אחותה של קים קרדישיאן • הפעילה נעצרה – ושוחררה מאוחר יותר
קנדל ג'נר (מימין), בלה חדיד (במרכז) והפעילה עם הדגל // צילום: TMZ

מתקפה פלשתינית נגד הדוגמנית בלה חדיד

הדוגמנית היתה בדרכה לבית אחותה ג'יג'י חדיד כשפעילה פרצה את שורת המאבטחים ותקפה אותה ואת אחותה של קים קרדישיאן • הפעילה נעצרה – ושוחררה מאוחר יותר

מערכת היום
, עודכן

הסכסוך הערבי-ישראלי רודף גם את הדוגמניות המבוקשות ביותר מעבר לים – כך למדה על בשר הדוגמניתבלה חדיד, אחותה הצעירה של ג'יג'י חדיד, שהותקפה על ידי פעילה פרו פלשתינית ביום רביעי האחרון שעה שצעדה בניו יורק יחד עם קנדל ג'נר, אחותה החורגת של קים קרדישיאן.

TMZ

השתיים היו בדרכן לדירתה של ג'יג'י חדיד, כשהפעילה הפרו פלשתינית, בת 22, הניפה לעברה דגל פלשתיני, וצעקה סיסמאות בעד המאבק הפלשתיני. בלה וג'יג'י חדיד הן כזכור בנותיו של מוחמד חדיד, איש עסקים פלשתיני מנצרת שהיגר לאמריקה בילדותו ונישא לאישה הולנדית.

הפעילה נעצרה ושוחררה מאוחר יותר // צילום: TMZ

הפעילה הפרו פלשתינית הצליחה לפרוץ את שורת המאבטחים שהיו אמורים לשמור על הדוגמניות בזמן שאלו יצאו ממכוניתן. הפעילה ניצלה את המטרים הבודדים בהם היו חשופות הדוגמניות ורצה לעברן עם הדגל. בלה חדיד וקנדל ג'נר מיהרו להסתלק מהמקום, אך השוטרים והמאבטחים מיהרו לעצור את הצעירה, ששוחררה מאוחר יותר. ככל הנראה, לא יופעלו נגדה צעדים משפטיים כלשהם.

"גאות בשורשים שלהן". בלה וג'יג'י חדיד // צילום: אי.אף.פי

ב-2015, הייתה זו אחותה הגדולה של בלה, ג'יג'י, שספגה קללות ונאצות מפעילים פרו פלשתינים שתקפו אותה בדף האינסטגרם שלה. היא בתגובה ענתה למבקריה: "השם שלי הוא חדיד, אני חצי פלשתינית וגאה בזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...