"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קיימו יחסים כשהילדים ברכב – ונעצרו
אסיר על תנאי ואמא אמריקנית נעצרו בגין "הפרעה לסדר הציבורי" • מה שזעזע את הרשויות ואת כלי התקשורת בפנסילבניה הייתה העובדה שילדיה של האישה ישבו בספסל האחורי בזמן שאמם קיימה יחסי מין
הבריז מהעבודות שירות וקיים יחסי מין לעיני ילדיה של טיילור סקורסקי // צילום: Adams County Prison // הבריז מהעבודות שירות וקיים יחסי מין לעיני ילדיה של טיילור סקורסקי // צילום: Adams County Prison

קיימו יחסים כשהילדים ברכב – ונעצרו

אסיר על תנאי ואמא אמריקנית נעצרו בגין "הפרעה לסדר הציבורי" • מה שזעזע את הרשויות ואת כלי התקשורת בפנסילבניה הייתה העובדה שילדיה של האישה ישבו בספסל האחורי בזמן שאמם קיימה יחסי מין

מערכת היום
, עודכן

טורי לי רודיסיל, בן 28, וטיילור סקורסקי, בת 26, נתפסו ביום שבת האחרון כשהםמקיימים יחסי מין במכוניתה של סקורסקי, במגרש חניה סמוך לאולם קולנוע בגטיסבורג שבפנסילבניה, ארה"ב.

הזוג מלא התשוקה וחסר המוסר בחר בשעה בעייתית במיוחד להתנות אהבים, אך השוטרים שעצרו אותם בגין הפרת הסדר הציבורי הזדעזעו בעיקר מנוכחותם של שני ילדיה של סקורסקי שישבו באותה העת במושב האחורי של מכוניתה.

רודיסיל, שבאותה העת היה אמור להיות נוכח בעבודות השירות, עונש שהוטל עליו בגין התנגדות למעצר במקום עונש מאסר בפועל, נשלח במידית חזרה לכלא מחוז אדמס, כך מסרה משטרת פנסילבניה. עובדי משרד הרווחה של מדינת פנסילבניה הוזעקו למקום, ולקחו את הילדים למשפחות אומנה עד שיתברר מה יעלה בגורל אמם.

מהמשטרה לא נמסר מה הם טיבם של היחסים בין רודיסיל לסקורסקי, או מה הם קשריו לילדים שישבו באותה העת במושב האחורי של המכונית. גם גילם של הילדים לא הותר לפרסום. דוברת משרד הרווחה של מדינת פנסילבניה, רייצ'ל קוסטלק, מסרה כי הילדים נלקחו מאמם שכן היא "אינה מסוגלת לדאוג לרווחתם או לתנאים פיזיים נאותים עבורם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...