"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מפולת שלגים באיטליה: חשש לעשרות הרוגים
בית מלון הממוקם מתחת להר גרנד סאסו נפגע במפולת אדירה • במקום שהו בין 20 ל-30 בני אדם, 2 ניצולים אותרו • ערוץ טלוויזיה מקומי דיווח כי כוחות החילוץ שהגיעו לזירה מצאו מספר לא ידוע של גופות באזור האסון שבמחוז אברוצו
זירת מפולת השלגים באיטליה// צילום: אי.פי.איי. // זירת מפולת השלגים באיטליה// צילום: אי.פי.איי.

מפולת שלגים באיטליה: חשש לעשרות הרוגים

בית מלון הממוקם מתחת להר גרנד סאסו נפגע במפולת אדירה • במקום שהו בין 20 ל-30 בני אדם, 2 ניצולים אותרו • ערוץ טלוויזיה מקומי דיווח כי כוחות החילוץ שהגיעו לזירה מצאו מספר לא ידוע של גופות באזור האסון שבמחוז אברוצו

מערכת היום
, עודכן

מספר בני אדם נהרגו הבוקר (חמישי) במפולת שלגים קשה שהתרחשה בעקבות רעידת אדמה סמוך לעיירה פרינדולה שבמזרח איטליה המרכזית.

צילום: רויטרס

על פי דיווחים של כלי התקשורת המקומית, המפולת פגעה בבית מלון בו שהו בין 20 ל-30 בני אדם וחשש גדול קיים לחייהם של יושבי בית המלון. בעיתון "לה רפובליקה" דווח כי שני ניצולים נמצאו לאחר ששהו בסמוך למלון.

"30 בני אדם נעדרים, בהם אורחים ועובדים במלון ריגופיאנו בסמוך לעיירה פרינדולה. עדיין איננו יודעים מה עלה בגורלם", אמר פבריציו קורציו, ראש מערך ההגנה האזרחית האיטלקית לכלי התקשורת במדינה.

ערוץ טלוויזיה מקומי דיווח כי כוחות החילוץ שהגיעו לזירה מצאו מספר לא ידוע של גופות באזור האסון, הסמוך להר גראן סאסו שבמחוז אברוצו.

בסוכנות הידיעות רויטרס צוטט אתר מקומי המסר דיווח מפי איש כוחות החילוץ המקומיים שאמר כי בזירת האסון יש מספר רב של הרוגים. בשבוע האחרון חוותה איטליה שלגים רבים שגרמו להיערמות בפסגות ההרים ברחבי המדינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...