"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מחירים גדולים לתינוקות קטנים
מכירות סוף העונה הן הזדמנות מצוינת לקנות בגדים • המותג קרטרס האמריקני נמכר בארץ בפער של 13.6%-26.6% מארה"ב • סמנכ"ל שיווק H&O: "המותג נמכר במחירים דומים לאלו שבחו"ל"
קרטרס. מחירים גדולים לתינוקות קטנים

מחירים גדולים לתינוקות קטנים

מכירות סוף העונה הן הזדמנות מצוינת לקנות בגדים • המותג קרטרס האמריקני נמכר בארץ בפער של 13.6%-26.6% מארה"ב • סמנכ"ל שיווק H&O: "המותג נמכר במחירים דומים לאלו שבחו"ל"

היאלי יעקבי-הנדלסמן
, עודכן
מכירות סוף העונה הן הזדמנות מצוינת לקנות בגדים, בייחוד בעבור תינוקות וטף אשר גדלים במהירות ובגדיהם נחשבים זמניים.

בדקנו את מחירו של בגד גוף לתינוקות של המותג קרטרס האמריקני, הנמכר בחנויות מותג ובסניפי H&O.

יש לציין כי המבצע ברשת כעת הוא 4 יחידות ב-80 שקלים. לפי תעריף זה, מחיר פריט אחד זהה למחיר באנגליה, ואילו הפער בין ישראל לארה"ב הוא 26.6%-13.6%, תלוי במס המקומי. אם רוכשים פריט אחד ההבדל הוא גדול יותר.

חן אשד, סמנכ"ל שיווק H&O, מסר בתגובה: "בישראל בחנויות H&O ובחנויות קרטרס המותג נמכר במחירים דומים לאלו שבחו"ל".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...