"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קים ג'ונג און בשלו: "נערוך ניסוי בטיל בין־יבשתי"
מנהיג צפון קוריאה טוען כי המדענים והטכנאים במדינה הגיעו "לשלב הסופי" לשיגור טיל עם טווח שיוכל לאיים על ארה"ב
קים ג'ונג און // צילום: רויטרס // קים ג'ונג און // צילום: רויטרס

קים ג'ונג און בשלו: "נערוך ניסוי בטיל בין־יבשתי"

מנהיג צפון קוריאה טוען כי המדענים והטכנאים במדינה הגיעו "לשלב הסופי" לשיגור טיל עם טווח שיוכל לאיים על ארה"ב

אלי לאון
, עודכן

מנהיג צפון קוריאה, הרודן קים ג'ונג און, רמז אתמול כי פיונגיאנג צפויה לבצע ניסוי בטיל בין־יבשתי. קים, שדיבר במהלך נאום לציון תחילת השנה, אמר כי לאחר ביצוע ניסויים במה שהם הציגו כפצצת מימן, המדענים והטכנאים במדינה הגיעו "לשלב הסופי" לשיגור טיל עם טווח שיוכל לאיים על ארה"ב. צפון קוריאה מנסה כבר שנים לפתח הרתעה נגד ארה"ב ובעלות בריתה במערב ובדרום־מזרח אסיה.

הקהילה הבינלאומית הטילה על הדיקטטורה הקומוניסטית המבודדת סנקציות באמצעות מועצת הביטחון של האו"ם בעקבות תוכנית הגרעין והטילים שלה. קים לא אמר מפורשת כי מדובר בניסוי של טיל בין־יבשתי, אך יום הולדתו חל ב־8 בינואר, ובשנה שעברה צפון קוריאה ביצעה ניסיון גרעיני ב־6 בינואר. בנאומו איים קים להעצים עוד יותר את היכולות הצבאיות של מדינתו, אך גם קרא להימנע ממלחמה נוספת בין הקוריאות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...