"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
למעלה ממיליון צופים ב"אח הגדול"
ב"קשת" מרוצים מנתוני הפתיחה של העונה האחרונה של "האח הגדול" • נראה שבהפקת מתכוונים לייצר עונה פוליטית, שכן לפחות ארבעה מתמודדים העידו על דעותיהם הקיצוניות
ארז טל וקורין גדעון בתוכנית הבכורה של ה"אח הגדול" עונה 8 // צילום: אורן בן חקון // ארז טל וקורין גדעון בתוכנית הבכורה של ה"אח הגדול" עונה 8 // צילום: אורן בן חקון

למעלה ממיליון צופים ב"אח הגדול"

ב"קשת" מרוצים מנתוני הפתיחה של העונה האחרונה של "האח הגדול" • נראה שבהפקת מתכוונים לייצר עונה פוליטית, שכן לפחות ארבעה מתמודדים העידו על דעותיהם הקיצוניות

ערן סויסה
, עודכן

זו בדיוק הפתיחה שלה ציפו ב"קשת". בתכנית הבכורה של העונה השמינית והאחרונה צפו 37.3% מבתי האב בישראל או במספרים 1.11 מיליון צפו בארז טל וקורין גדעון מכניסים את כוכבי ה"אח" לבית ליד נווה אילן.

מדובר באחוז הרייטינג גבוה יותר מנתוני הפתיחה של העונה הקודמת אז רשם פרק הבכורה 36.3%.

העונה האחרונה נפתחה

15 דיירים נכנסו אתמול אל בית "האח הגדול" בעונה החדשה, שתגיע לסיומה בסוף מארס ותהיה העונה האחרונה שתשודר ב"קשת". הראשונים שנכנסו היו שמוליק ספן, שחקן וזמר שנשוי לכוכב פרי, רקדנית בטן. השלישי הוא חיים שועי, בן 26 מבית שאן, עובד מפעל. הרביעית היא אסתר ליברזון נמר, אשת היי־טק, נשואה בשנית + 3, בת 36 מכפר סבא, שכבר ב"תעודת הזהות" המצולמת התגלתה כימנית קיצונית, שהתמודדה בעבר עם מחלת האנורקסיה.

מי שככל הנראה פחות יסתדר איתה הוא שם ברדוגו, בן 30 מתל אביב, בזוגיות, שנמצא בצד השני של הקשת הפוליטית והצביע לרשימה המשותפת. השישית היא מעיין אשכנזי, מדריכת כושר ומאמנת כושר, רווקה בת 25 מהרצליה ואקסית של הזמר עומר אדם. השביעי הוא אנדל קבדה, עובד מפעל, רווק בן 25 מאשדוד. הוריו יוצאי אתיופיה, אקטיביסט ודעתן. השמינית היא עדן סבן, בת 21 מאשדוד, דוגמנית וברמנית, חצי אתיופית וחצי טריפוליטאית, שהובילה בעבר קמפיינים בארץ. התשיעי הוא אביחי אוחנה, שחקן פוקר מקצועי ורווק בן 27 מאילת. כשהיה בן 17 התגלתה אצלו מחלת עיניים שגרמה להידרדרות בראייתו והיום הוא עיוור כמעט לגמרי. העשירית היא תהילה אסודרי, בת 32 שעלתה מלוס אנג'לס, עובדת בחברת מדיה, בזוגיות. גם היא מעידה על עצמה כימנית קיצונית.

הדייר ה־11 הוא חזי חיים, איש נדל"ן, רווק בן 36 מתל אביב. הדיירת ה־12 היא תאלין אבו חנא, ערבייה נוצרייה בת 21 מתל אביב, שהתפרסמה לאחר שזכתה בתחרות מיס "טרנס ישראל" ודורגה במקום השני בתחרות הבינלאומית. המתמודד ה־13 הוא דן רושנסקי, רווק בן 28 מתל אביב, מורה דרך. המתמודדת ה־14 היא אורנה דנינו, מנהלת חשבונות, גרושה + 2 בת 37 מפתח תקווה. המתמודדת ה־15 היא שני גולדשטיין, סטודנטית לעיצוב, רווקה בת 25 מתל אביב.

נראה שבהפקה מתכוונים לייצר עונה פוליטית, שכן לפחות ארבעה מתמודדים העידו על דעותיהם הקיצוניות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...