"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"ראיתי גופות של נשים מפוזרות בכנסייה"
26 הרוגים ועשרות פצועים בפיצוץ מטען בקתדרלה בקהיר • ההערכות הן כי דאעש או האחים המוסלמים אחראים לפיגוע
הקתדרלה לאחר הפיצוץ // צילום: אי.פי.איי // הקתדרלה לאחר הפיצוץ // צילום: אי.פי.איי

"ראיתי גופות של נשים מפוזרות בכנסייה"

26 הרוגים ועשרות פצועים בפיצוץ מטען בקתדרלה בקהיר • ההערכות הן כי דאעש או האחים המוסלמים אחראים לפיגוע

, עודכן

טרור בקהיר: מטען התפוצץ היום (ראשון) בקתדרלה נוצרית (קופטית) בשכונת עבסיה בעיר הבירה והביא למותם של עשרות (עד כה מניין ההרוגים הוא 26) ולעשרות פצועים, כך לפי גורמי ביטחון מצריים.

אף ארגון לא לקח עדיין אחריות על פיצוץ המטען, אך כרגע ההערכות הן כי מדובר בדאעש או באחים המוסלמים. לפי דיווחים במצרים, הפיגוע היה בתוך מתחםהכנסיה הקופטית. עוד דווח כי בדרך כלל בימי ראשון ראש הכנסיה הקופטית לוקח חלק במיסה הנערכת במתחם, אך לא ברור אם הוא נפגע או לא.

עשרות נפגעים בפיגוע

"מצאתי גופות, רבות מהן היו נשים. זו הייתה זירה מזעזעת", כך סיפר עובד בכנסייה בשם עטייה מרוס. הוא מיהר לכנסייה ברגע ששמע את הפיצוץ וידיו ובגדיו התמלאו בדם. במצרים מנסים כעת לברר האם המטען הוטמן מבעוד מועד בתוך הכנסייה, או שאדם חדר לתוך הכנסייה והניח את המטען זמן קצר לפני שהופעל.

אשה טבעה למוות בראשון לציון"קפיצת מדרגה אמיתית"דאגה בקרב הורים: "המסלול משמש גם בטיולים שנתיים"
רגעים לאחר הפיגוע
רגעים לאחר הפיגוע

רגעים לאחר הפיגוע

ביום שישי אירעו שני פיצוצים, אחד בקהיר והשני מצפון לבירה, שגרמו למותם של שישה שוטרים ופצעו שישה נוספים. עד כה נהרגו מאות שוטרים וחיילים בשלהלחימה בדאעש, בעיקר בצפון חצי האי סיני, אך גם בקהיר ובערים נוספות במצרים.

מפנים פצועים
מפנים פצועים

מפנים פצועים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...