"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פרידה מקבוצה: 45 אלף עמדו דקה דומייה לזכר שחקני שאפקואנסה
שחקני מועדון הכדורגל הברזילאי נהרגו בהתרסקות המטוס הטרגית ביום שלישי בהרים שליד העיר המארחת, והקבוצה הברזילאית למעשה נמחקה
הטקס באיצטדיון בקולומביה // צילום: רויטרס // הטקס באיצטדיון בקולומביה // צילום: רויטרס

פרידה מקבוצה: 45 אלף עמדו דקה דומייה לזכר שחקני שאפקואנסה

שחקני מועדון הכדורגל הברזילאי נהרגו בהתרסקות המטוס הטרגית ביום שלישי בהרים שליד העיר המארחת, והקבוצה הברזילאית למעשה נמחקה

ארז ליןסוכנויות הידיעות
, עודכן

משחק כדורגל שהפך לטקס זיכרון: ביום רביעי היה אמור להיערך המשחק הראשון בסידרת הגמר של גביע הסודאמריקנה בעיר מדיין שבקולומביה. במקום זאת, בשעה שהיתה אמורה להישמע שריקת הפתיחה, הקדישו 45 אלף האנשים באיצטדיון בעיר דקת דומייה לזכרם של 19 שחקני מועדון הכדורגל הברזילאי שאפקואנסה.

צילום: רויטרס

השחקנים נהרגו בהתרסקות המטוס הטרגית ביום שלישי בהרים שליד העיר המארחת, והקבוצה הברזילאית למעשה נמחקה. כזכור, בהתרסקות נהרגו 71 נוסעים ורק שישה נותרו בחיים.

שחקני הקבוצה המארחת אתלטיקו נאסיונל, שהיו אמורים לשחק נגד הקבוצה הברזילאית, ביקשו מכולם להגיע לבושים בלבן. מעל 100 אלף איש הגיעו לאיצטדיון, אך כמחצית מהם נותרו בחוץ מחוסר מקום. במהלך הטקס שוחררו 71 יונים לאוויר, הושמעו ההמנונים של המדינות והונחו זרים. גם בעיר הבית של הקבוצה בברזיל, Chapeco, ערכו טקס, ובמדינה הוכרזו שלושה ימי אבל. היום צפוי להיערך טקס נוסף בעיר הברזילאית, לאחר הגעת גופות השחקנים.

אתמול אמרו הרשויות בקולומביה כי לא נמצאו סימנים של דלק באתר ההתרסקות, מה שמחזק את המידע שלפיו הטייס ביקש אישור נחיתת חירום בגלל מצוקת דלק, אך אישור הנחיתה התעכב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...