צילום: מתוך הטוויטר של מכבי חיפה // קבוצת הנוער של מכבי חיפה. הישג מרשים

מכבי חיפה העפילה לפלייאוף ליגת האלופות לנוער

הישג מרשים לקבוצה של איתי מרדכי שחזרה מפיגור ל-1:1 בחוץ מול דינמו מוסקבה • עופרי ארד איזן לירוקים (55) שרחוקים כעת ניצחון אחד מההעפלה לשמינית הגמר • קרלסן: "כל כך גאה בקבוצת הנוער שלנו"

קבוצת הנוער של מכבי חיפה רשמה היום (רביעי) הישג גדול כשהעפילה לשלב הפלייאוף של ליגת האלופות לנוער. הירוקים הגיעו למשחק חוץ ברוסיה מול דינמו מוסקבה לאחר תיקו 0-0 במשחק הראשון וידעו שניצחון או תוצאת תיקו עם שערים תעלה אותם לשלב הבא. הקבוצה של המאמן איתי מרדכי נקלעה לפיגור בדקה ה-55 משער של סאדיק, אך עופרי ארד השווה בנגיעה תשע דקות לאחר מכן. 

זו הפעם הראשונה בה קבוצה ישראלית מעפילה לשלב הפלייאוף של ליגת האלופות לנוער. אלופת ישראל לנוער תורגל בניון, שוויץ, מול אחת הקבוצות שתסיים במקום השני בשלב הבתים ובניהן ייערך משחק אחד על הזכות לשחק בשמינית גמר המפעל היוקרתי.

לאחר ההישג המרשים צייץ המנהל המקצועי של המועדון, ת'ור כריסטיאן קרלסן בחשבון הטוויטר שלו: "כל כך גאה בקבוצת הנוער שלנו שהדיחו את דינמו מוסקבה בליגת האלופות לנוער". 

המאמן איתי מרדכי סיפר: "עשינו הישג ענק. אני גאה בשחקנים שלי שהוכיחו לי שוב כמה הם שחקנים מקצועניים. עשינו הכנה מדוקדקת, השחקנים ביצעו את כל ההוראות. עברנו קבוצה מהטובות באירופה, אלופת רוסיה שמרכיבה את נבחרת רוסיה ובמזג אוויר לא פשוט ואפשר להגיד קיצוני שאנחנו לא רגילים עשינו את זה. אני שמח שהבאנו גאווה למועדון ולכדורגל הישראלי בכלל".

מנהל מחלקת הנוער, יניב כהן הוסיף: "אני שמח מאוד. אנשים עובדים קשה מאוד בשביל רגעים שכאלו, זו גאהה למועדון ונקווה להמשכיות".

מכבי חיפה: רועי פוקס, אדם אבו ג'נב (ג'יג'י דראסיליה/ 52), יהונתן לוי, עופרי ארד, יהב גורפינקל, איתן וולבלום, מוחמד אבו פני, עמית זנטי, ים כהן, אבי בוטבול (גיא דהן/ 58) ומוחמד עוואד.

דינמו מוסקבה: איוון ז'יריקוב, סמן מטביצ'וק, ניקיטה קלוגין, רומן אבגנייב, מקסים ננקוב, ולדימיר מוסקוויצ'ב (ויקטור דמיאנוב/ 80), פבל לליוחין, רומן דניסוב, דניס סדיק, אנטון טרחוב (קיריל בוריקין/ 86), וניקולאי אובולסקי.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...