צילום: עמי שומן // הלוי. "מודה לפיב"א"

אליפות אירופה לנשים עד גיל 20-דרג ב' תתקים באילת

כך הודיעה פיב"א • ישראל תנסה לנצל את הביתיות ולסיים בקיץ הקרוב באחד משלושת המקומות הראשונים כדי להעפיל לדרג הבכיר • יו"ר האיגוד עמירם הלוי: "שמחים להביא אליפות נוספת ארצה"

הכדורסל הישראלי יארח עוד טורניר בינלאומי, אם כי צנוע בהרבה מהיורובאסקט. פיב"א הודיעה היום (ג') כי אליפות אירופה לנשים עד גיל 20 (עתודה) – דרג ב' תתקיים בקיץ הקרוב באילת.

האליפות תתקיים בין התאריכים 8 עד ה-16 ביולי ותכלול 13 נבחרות, ביניהן ישראל, שינסו לתפוס את אחד משלושת המקומות הראשונים ולהעפיל לדרג א'. 

יו"ר האיגוד עמירם הלוי אמר: "אנחנו מודים לפיב"א על ההחלטה ונעשה כל מאמץ כדי שזו תהיה אליפות לתפארת יחד עם עיריית אילת. אנחנו שמחים להביא אליפות נוספת ארצה ממש לפני יורובאסקט הגברים בסוף אוגוסט. היה לנו חשוב במיוחד לארח טורניר בנות כחלק מהמאמץ שלנו לקידום כדורסל הנשים בישראל."

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...